Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M^xx
aktív tag
wharfedale sw-12 ládában lévő hangszóró lehetséges, hogy megadta magát erősítőre rákötve nem csinál semmit a tölcsért benyomva ad egy kis hangot ki magából, de az is recseg és amint alap helyzetbe kerül megint nem szól, mi lehet a gond? Abban az esetben amennyiben megadta magát érdemes javítani vagy cserélni hasonló teljesítményűre vagy esetleg jobb minőségűre? Tudtok esetleg ajánlani valakit aki foglalkozik hangszoró javítással? BP környékén.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
M^xx
aktív tag
Sziasztok!
KLIPSCH RP-110SW-vel kapcsolatban van tapasztalat? Szükségem lenne egy sub ládára konkrétan ezt néztem ki szerintetek milyen lehet?
-
M^xx
aktív tag
Sziasztok!
Hozzáértőt kérdeznék melyiket érdemes választani:
YAMAHA RX-V777 7.2
vagy
Denon AVR-X2100W 7.2Egy ilyet hajtana meg JBL STUDIO 280 + 220 + 225C 5.0 HANGFALSZETT jelet optikán kapná vagy hdmi-n.
-
M^xx
aktív tag
Pár hete olvasom a topikot, sok okosságot hallottam, de nagyrészt hangfalakról és kábelekről ment a téma. Ugye a kiszemeltem egy Harman Kardon AVR 171 amire azt a választ kaptam akkor inkább Denon vagy Onkyo, kérdésem az lenne azonos árban mivel tud többet egyik vagy másik? Miért ockodik mindenki a Harman Kardon márkától nincs vele tapasztalat vagy gyenge a minősége vagy mi baj vele?
Ugye az eddigi összeállításom ez volt:
Harman/Kardon AVR-171
WHARFEDALE VARDUS 400/100/C 5.0
Ez megállnak kb 280.000-baAmit azóta sikerült meghallgatnom:
YAMAHA HTR-6066 + NS-555 5.1 HÁZIMOZI SZETT
sub nélkülHARMAN KARDON AVR 171 +JBL STUDIO 280 + 220 + 225C 5.0 HÁZIMOZI SZETT
Az utóbb linkeltek egy 100.000ft-al kerülnének többe, melyik a jobb választás vagy mit ajánlanátok ezekkel szemben, azonos árban. Mivel tudnak ezek többet az általam kiválasztott összeállításnál?
Ugye a wharfedale sw-12 subwoofer adott, azért linkeltem csak 5.0 hangrendszert.
Fontos lenne a két hdmi out.
Kimondottan házimozira használnám a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
M^xx
aktív tag
Lehet off
Black Friday
Yamaha RX-V675 $299.95 érdemes amazonról rendelni ilyesmit?[ Szerkesztve ]
-
M^xx
aktív tag
válasz Oldfighter #94450 üzenetére
Yamaha RX-V390RDS-t + jamo 4.0 (típusát most nem tudom) + wharfedale sw-12 subwoofer, ezeket használtam. Ezt váltotta egy Panasonic SA-HT850 amit most cserélnék.
[ Szerkesztve ]
-
M^xx
aktív tag
Üdv uraim!
Kb 10 éve nem vagyok képben a témában nézzétek el nekem, ha butaságokat kérdezek.
Szeretném lecserélni a jelenlegi házimozi szettemet.
Amit esetleg meghagynák az a wharfedale sw-12 subwoofer
Amit kinéztem:
Harman/Kardon AVR-171
WHARFEDALE VARDUS 400/100/C 5.0Szerintetek jó választás?
Röviden amire használnám, laptop hdmi out keresztül jönne a hang+kép --><--in-erősítő innen out--> erre két készülék lenne rákötve 1.out lcd tv 2.out projektor.
Ez működhet így?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest