- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MALK
tag
Csak egy tapasztalat, kezdo vagyok hazimozizasban ez az elso "komolyabb" renndszerem. Megfogadtam kb az elso hozzaszolasban leirtakat, erosito, hangfalak kabelek arara vonatkozoan. Nem bantam meg az altalam vart minoseggel muzsikal eddig minden. Hozzateszem 70% ban csak mozizasra hasznalom.
A rendszer Onkyo HT-R558; Canton movie 260; Popcorn A-110; Xbox360Koszonom mindenkinek aki segitett megvalaszolni kezdo kerdeseimet.
-
MALK
tag
Sziasztok, megvettem a canton 260as szettet, a kabeleket, oszekotottem mindent. Es szamomra hatalmasan jol szol.
Az uzletben meghalgattam tobb hasonlo hamgfalszettet koztuk Bose-t is es ennek tetszett legjobban a hangzasa.
Olyan kersesem van hogy az mitol van hogyha mondjuk az Xbox rol kapja a jelet akkor megjelenik a Dolby jelzes a kijelzojen ha viszont popcorn rol akar Dolby, akar dts, nemjelenik meg csak a HDMI, -
MALK
tag
hangfalak
Erre valaki? -
MALK
tag
nem jutok dülöre a hangfal témában
ti milyen hangfalszettet vennétek 400 eur bol? hasznalt is johet.
Onkyo ht-r558 erositohoz, mozizashoz. -
MALK
tag
Sziasztok, canton hangfalakról mi a velemenyetek tapasztalatotok?
-
MALK
tag
sziasztok, feltennem mashogyan a kerdesemet amiben tanacsra varok,
300 EUR korul keresek hangfalszettet az erositomhoz, mozizasra, inkabb kissebb meretu tipusok jonnenek szoba, hasznalt is johet. meg1x is koszi, -
MALK
tag
cantron 260
az egyik lehetseges kiszemelt, szerintetek? -
MALK
tag
Sziasztok, cantron 260 movie rol van valakinek velemenye tapasztalata? Onkyo 558 melle keresek hangfalakat es ma talaltam saturnban 420 eur ert. Meg is hallgattam ugyan avval az erositovel. Es merete ellenere szerintem nagyon szepen szolt. Jamo s606 hcs-t javasolt még valaki ami hatalmas lenne a szobaba.
Elore is Köszi a valaszokat. -
MALK
tag
erre valaki?
[link] -
MALK
tag
sziasztok, az álltalam sokat emlegetett emlegetett onkyo erősitő a mai nappal megvásárolva
igaz még hangfalak nincsenek hozzá de jóérzés hogy ittvanajánljatok létszi hangfalakat vagy szetteket, használt is jöhet nyugodtan előre is köszönöm
-
MALK
tag
válasz
Oldfighter #28816 üzenetére
300eur lenne a szett. Ennyiert Nemtudom mi jonne ki hasznaltban.
Ma megyek meghalgatni az erositot meg ha tudok egyket hangfalat is vele.
Hasznaltak kozul mitmondanal? Hdmi-re 1080p felskalazasra, dts hangra lenne szuksegem.
Egy 39m2 es szobaba. Hangfalakkal apszolut nemvagyok kepben, stereoval miert jarnek jobban? -
MALK
tag
Onkyo ht-r558 és Magnat Interior 5001A jo páros lehet?
-
MALK
tag
sziasztok, erről az erősitöröl mondanátok egy véleményt? köszi
-
MALK
tag
sziasztok véleményeteket szeretném kérni az alábbi cuccról:
PIONEER BCS-FS121
[link]
épkézláb tesztet nem nagyon találtam róla sajnos.
jónak tünik számomra.
nincs szükség 5.1 re hely sincs neki. egy 40"os Philips LCD egy popcron PCH100 és egy XBOX lenne a rendszerben még.
előre is köszi a válaszokat,véleményeket -
MALK
tag
Sziasztok, szeretnem osszerakni jelenlegi cuccaimat egy hazimozi erositovel.
Adott egy popcorn a110 medialejatszo, egy xbox360slim és egy 40" fullhd Philips tv. Jelenleg egy regi logitech 5.1 el hasznalom de a sok kabel miatt is mennie kell.
Egy normal minosegu 2.1 et szeretnek osszerakni vagy csak siman 2 aktiv hangfalat. Beleposzintu arkategoriaban keresgelek. Mit tanacsolnatok? Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged