-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy9
őstag
válasz
zsolesz7503 #143000 üzenetére
Mennyivel változik hátralévő életed, ha azt mondják tipushiba, vagy hogy nem tipushiba. Merre fog utad vezetni? Esetleg szerviz?
-
Dorian
félisten
válasz
zsolesz7503 #142995 üzenetére
Mégis mit kellett volna válaszolni? Egyértelmű, hogy vidd szervizbe, főleg, hogy garanciális. Nem is értem a kérdést.
Típushibáról akkor lenne infónk ha az ittlévők közül sokaknak lenne ilyen cucca, de ez a haladó topikban nem is értem hogyan merülhet fel benned. -
Quetz
őstag
válasz
zsolesz7503 #141856 üzenetére
Mekkora szobában szól, és mit mért az AVR?
-
arcitec
addikt
válasz
zsolesz7503 #141856 üzenetére
Mondjuk ezt nem ide kellett volna írnod, hanem a belépőbe, de ha már, azon az AVR-en bizton van teszt hang minden csatornára. Ha a YPAO bemérő rendszerével beállítottad, akkor a sub-on tekerd a hangerőt max. a felére , majd próbáld az erősítőn a dB értéket csökkenteni, vagy jelen esetben növelni míg szerinted nem jó, de vigyázz, mert avatatlan fül "túllőheti", itt nem igazán elfogadott ajánlás, de egy jobb mobil -al mérd meg a teszt hang dB értékét és ne legyen több mint 75dB. Gondolom a vágások mindenhol rendben be vannak a hangfalakon konfigurálva. Léteznek itt is leírások a megfelelő konfig beállításra, nézz utána..
-
BBéci
legenda
válasz
zsolesz7503 #141257 üzenetére
Van fent teszt az AVO-n.
-
Patice
nagyúr
válasz
zsolesz7503 #141198 üzenetére
Ha tényleg kocka a szoba, akkor nehéz lesz bármelyik szettből korrekt hangzást kihoznod. Vagy nagyon "meg kell kezelni akusztikailag" a szobát, ami sok kompromisszummal járhat majd.
JBL Studio-t hallottam, mozira jó lehet, amúgy én személy szerint nem tudnám elviselni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged