Hirdetés
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
-
BBéci
legenda
válasz
bodo753 #166002 üzenetére
Totál más világ a kettő, ha választanom kellene, egyértelműen az ELAC-ra szavaznék. Nem itthon hallottam, nálam csak az egyik elődje a 247 BE volt, nagyon tetszett, szerettem. Viszont nem hallgattam rajta zúzós zenét, az nem az én világom, arra lehet, hogy jobb a PSB. Vagy az ELAC 249.3.
-
O_L_I
őstag
válasz
bodo753 #83640 üzenetére
Valamennyit fog szerintem, ha másért nem azért mert a kis 357-nek nem kell még annak a gondolom kb 40 méternyi tyúkbélnek az ellenállásával is megküzdenie.
Ha kicsit (ál) tudományosak akarunk lenni akkor tölts le valami SPL meter progit telóra tegyél be fehér zajt és mérd meg mondjuk -10 db-n mekkora hangerőt kapsz és csináld meg az új kábelekkel is. (5.0-ban csináld a sub kiiktatásával)
Majd írd meg. -
-
-
törölt tag
válasz
bodo753 #64355 üzenetére
Le tudja venni viszont HD-t még nem tartalmaz, csak DD plus-t, 606, 706-806-876 tudja a HD hangokat, az 506 belépő modell, inkább keress mást ha HD igényed van..
Zsébernardo: a jól teljesit.. hát ez nem épp a 323-ról jut eszembe..
Használtan sokkal jobbakat kaphatsz árábanMinden hangfalad smallba rakva és 60 vagy 80 Hz vágásal nem jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest