- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyka 2
tag
válasz
darthdenes #147958 üzenetére
Szinte biztosra veszem, h egy tévé lepukkant lejátszója nem adja ki, régebben még az 5.1 is gond volt nekik. Szóval csodálkoznék ha menne. Amúgy is érdekes lenne ha a beépített lejátszók valóban mindenre jók lennének. Értem azt minőségre. Mert mi szűkség lenne akkor a drágább forrás készülékekre. Legyen az Dune, vagy bármi egyéb.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
darthdenes #147528 üzenetére
Persze, hemzseg tőlük az eBay.
(#147531) ELACielvtárs: Csak annyit mondtam, hogy gyártunk jót is, rosszat is, a legbelépőbb házimozitól egészen a legkomolyabb PLF mozis cuccokig, és nem mindegyik éri el azt a minőséget, amit azon az áron valaki más kínál. Egyéb iránt nagyon szeretem a munkámat, és egyetértek a munkatársaim és a cég értékrendjével, a vudusok nálunk rendszeresen nevetség tárgyát képezik. Szerintem nem árulok el nagy titkot, ha a kábeles, lejátszós, és egyéb szemeteket előállító helyeken kívül mindenhol így van.
(#147530) Nemir Ombe: Ezt egyszerűen megoldjuk, írj le válaszként bármilyen rendszert, én pedig finomhangolom.
(#147533) adamsfamily: Nem rá haragszom senkire, ezt már sokszor leírtam. Nekem kizárólag az a problémám, ha segítségnek álcáznak egy nyilvánvaló reklámot.
-
zsoika
addikt
válasz
darthdenes #147129 üzenetére
Köszönöm!
Ez a hangváltó a MAS 5-ös hangfalamból való.
Lényegében a kérdésemre a választ megkaptam.
"Mindkét megoldás használata igényességet sugal a gyártó részéről. Szerintem jó lehet, bár nem top kategóriás alkatrészeket használtak."
Akkor tipikus Harman féle áramkör.....jó de gagyi alkatrészekkel. Az erősítőit is így szúrja el.Teszek fel képet a régi Sony Pascal 835ED ről is, hátha érdekel v.kit.
Én kénytelen voltam szétszedni anno, mert arról sem találtam semmit a neten. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
darthdenes #123605 üzenetére
....szerintem új árban 100 alatt “amelyik tetszik és szolgáltatásban is megfelel”,de mások majd ajánlanak konkrét darabot ....
.... amiket írtál is jók lehetnek ....
-
Norbi 72
veterán
válasz
darthdenes #123601 üzenetére
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
darthdenes #123601 üzenetére
....hasznàltban HK 156,158, újban 151....de relatív újban màr 70e környékétõl kapsz olyan AVR-t,ami a jelenlegit kivàltja.....
-
XtremLor
őstag
válasz
darthdenes #111261 üzenetére
Totel pl.
-
XtremLor
őstag
válasz
darthdenes #111257 üzenetére
Hasznalatiban keress egy olyan reszt hogy factory defaults vagy google, tehat allitsd vissza a gyari allapotot, ha nem oldja meg szerviz, optikan nem lehet olyan jelet kuldeni ami ezt vezerli, ott valami nem koser.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest