- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
válasz
Cseneles #55117 üzenetére
nekem pont ilyen szettem volt. Itt senki sem fog semmi jót mondani róla, de kezdő szettnek tökéletes. 3 évig használtam, filmhez teljesen jó (zenéhez meg úgyse jó semmi
) és pont passzol az erősítődhöz is.
ha jó áron van, és nincsenek extra igényeid, szerintem megveheted. később meg lecseréled, ha nagyon bejött a mozizás
én a szettet egy barátomnak adtam el, aki kezdő ebben a témában és nagyon tetszik neki... neki egy Genius 5.1-et váltott, ahhoz képest nagy előrelépés... -
Oldfighter
senior tag
válasz
Cseneles #55117 üzenetére
Szerintem itt már a többség finoman fogalmazva túlnőtt az ilyen rendszeren. De még talán kezdőként is elkerülte a megnevezett szettet. Hallgasd meg és ha neked tetszik az előadásmódja, illetve lehetőségeid nem teremtenek alkalmat ennél komolyabb hangdobozokra, akkor vedd meg.
-
BBéci
legenda
válasz
Cseneles #54992 üzenetére
Sonus faber, szépen szól és most akciós az ára.
(#54993) nagyfejü
A Speaker setup-ban engedélyezni kell. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Cseneles #54829 üzenetére
Számokból nem is feltétlenül derül ki. Hallani kellene. Mondjuk ezek közül egyiktől se lehet igazán sokat várni. Szóval elképzelhető hogy túl nagy különbségeket nem hallanál. Persze valamivel biztos jobb a 8-as hangban is. Ár dönt, hogy megéri-e.
Viszont ha mondjuk ugyanazon az áron van egy új Pio 5xx és egy használt Denon 3805, akkor nem kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest