- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BenceShearer #72054 üzenetére
zene fontos igy sztereóval sokkal joban jársz mint töb.0-val.. és job DAC-al még minőségi ugrást is tehetsz..
-
törölt tag
válasz
pFEFErohni #72044 üzenetére
Mivel odairtad hogy meghalgatod én leirom a saját véleményem róluk, te meg majd eldöntöd:
Mision: mozira valók kicsit nekem magasba huzot de a méyl se hiányzott, ütös.Mindenesnek is megfelel de ara inkába 4-est tartanám megfelelőbnek.
Kef: fémes és keményeb szinte amerikásan keménynek tünt (nem denonnnal!!!!) elég gyengusz részletezéssel.
Castla: ez nagyon kicsi száraz kis szobába oké lehet denonnal de erősen zezei qualitásu részletez de a nagytesójai (főleg az 5-ös, azt magamnak is elfogadnám) köröket ver rá de ez se rosz választás jazzra.
Tannoy: árán tulmutató mindenes, részletez de szinez is eléggé. Denon 1912-ön Hd különbség sztereón bekötve is hallható volt, de sokat nem kell azért várni tőle: nagy hangerőn elment az ereje,üvöltött tere sem volt... mision jobb volt ebben a tekintetben..ha nem ilyen lenne akkor akár lektor-versenyző lehetne.
ugye természetesen akusztika forrás zene erősitő ilyesmik belejátszanak.. de a lényeget leirtam. -
törölt tag
válasz
dunkel #71845 üzenetére
Valaki aki ismeri jobban a piacot ajánlhatna (Sanci?) ebben az ársávban alternatívát, nehezen hiszem el, hogy nincs és csakezatuti
Szerintem az Proson R10-en kivül nincs versenytársa a kis polknak..... Bár van még ez amit nem hallottam.. és a kiseb wharfikról hecókról is portzajt irtak le többen és nekem se volt jó véleményem, talán aki az erőteljes mélyeket kedvei és elviseli a pontatlan dörömbölös hangot kevés pénzértannak jamo 210 sub lehet vállalható.Vagy a JBL oké de nincs már 150-es és 250-es lene oké, de alig többért ott a proson r12 -
törölt tag
válasz
z123456789 #71799 üzenetére
Fordulhat le-fel fejjel lefelé is, de akkor is ugyanaz marad a szövegirány és ha nem vagy arab vagy a windowst galád módon nem állitottad retrográd szövegirányra
akkor az erősitőtől olvasod a hangfalak felé
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
starscream #71762 üzenetére
Csak azt nem értem miért pont hdmi-s kell???
Tévének eleve optikai kimenete van, öszezámolod menyi koax csatlakozó és optikai csatlakozó kell, ennek fügvényében nyugodtan vehetsz régi évjáratú rádióerősitőt...+mélynyomot mellé, hangfalakat majd lecseréled ha lesz rávaló.Azokban is megfelel az olcsóbb.. -
törölt tag
válasz
starscream #71762 üzenetére
AZ a helyzet hogy a tévéd nem fogja a digitális adást analóggá alakotani és ha nics optikai bemenete a lejátszónak akor be kell szerezned egy DAC-ot (D/A konvertert) és sztereóban élvezheted a tévére kötött/usb-n lejátszott tartalmakat.
Adamka 36: én csak hobbiszinten foglalkozom vele, de mivel 1996-7 óta folyamatosan, igy talán "véres amatőrnek" megfelelek..
Béci a profi közöttünk... de a törzstagokra nyugodtan hallgathatsz kivétel nélkül..
20 nm ideális a szobaméret és frontnak-centernek 15-16 centis membráén minimum, szerintem. És llegyen annak is magas az érzékenysége mert bizonyos hangerő /különbség fölött felborul az egyensúly. minimum 90-es érzékenyséégü frontok kellenek.. -
törölt tag
válasz
Perillustris #71747 üzenetére
XT mit csináltál már megint???
-
törölt tag
válasz
BenceShearer #71709 üzenetére
Bár nem hifi topik de szerintem megfelel.. illenek egymáshoz...
Polk tsx 3330 miért esett ki?Adamka 36: adnak, jár vele. H a hazsnáltan veszed és nincs az alku tárgyát képezi.erőpsen árcsökkentő tényező.
Pedig sokat spórolhatsz vele, az avx-en és itt a fórumon korrekt megbizható eladók vannak. Ha nagyon karcos és folyadékcseppes akkor minden szivfájdalom nélkül etállhatsz de az iteni fórumtagok és az avx-en vagy hifipiacon árulók korektek megbizhatóak.Mastermark. nincs overscan???
-
törölt tag
válasz
sakal83 #71684 üzenetére
Elnézést ha lekezelőnek érezted: távol áll tőlem nem volt szándékos.
Valamint IGENIS elolvastam és figyelembe vettem az általad leirt igényeket.. bizony ezek az általam leirt minőségű szettektől nem nagy elvárás az"éjszaka is halkan is élvezhető dinamikus, párbeszéd is rendben hallható" jelző mely épp az általad emlitett szettekre nem jelemző Klipschet leszámitva, mivel a tipusa ismeretlen számomra, nem is véleményezem. valamint jelemző rájuk (bögreszettekre) a loudnesses hangzás amit ép te írtál le jól ugysmint "fél hangerőn fáj a fejem, szomszédokra figyelni kell" jelzőkkel mely hangzás jellemzője épp a sok mély-sok magas dübörögjön, dörögjön had higyje mindenki hogy "lehet kis testből nagy élvezet" megspékelik enyi és enyi watt felirattal melyből talán százvalamennyi igaz az öszteljesitményre a mélyhangfalat is belevéve, valamint kompresszálják (öszenyomják) a dinamikatartományt, azáltal "jobban fog szólni" tehát 5-8 centis hangszóróból is megfelelő dübörgés és visitás - ai a tulvezérelt magashangok jelemzője- hallatszik.
Hogy miért ilyen drágák? Mert inkább dizájnt a csillogást, kis helyigényt, kompakt kiszerelést,és bizonyos feature-ket netes.-megosztásos szolgáltatások meglétét stb és hasonló elvárásokat teljesit és ezt fizettetik meg az erre vevő vásárlókkal. -
törölt tag
válasz
sakal83 #71681 üzenetére
Tehát nincs tapasztalatod egy valódi 5.1 kombóval.. ezért sem értheted meg..
Hát akkor vegyél példának egy denon-dali vagy monitor audio párost (behelyettesitheted bármely általunk irt-ajánlott márkával) vagy hasonlót olyan denon 3-as sorozattól felfelé és hozávaló hangfalszettel és képzeld el: nem csak a közép jön/van meg hanem egyenletes frekimenettel tényleg élvezhető a zene, nem fájdul meg a fej nagy hangerőn sem, ott is torzitásmentesen jön a hang, nem üvölt mégis elég hangos, éjszaka pedig lehalkitva is dinamikus, élvezhető halkan is és a párbeszédek rendben hallhatóak .
Nem ez nem menyország, hanem létező szett középkategóriás vagy jobb minőségben jól öszeválogatva, helyesen beállitva és túlzás nélkül leirva -
törölt tag
Én lennék az első aki aláirnám az ilyen szettektől házimozi név megvonás+ bögreszett vagy egyébb névvé való degradálásáról szóló nyilatkozatot/felszólitást. Szerintem mi ketten versenyeznénk az elsőségért
Valamit kötelezném a gyártókat a következő nyilatkozatra: ez termék NEM ALKALMAS házimozirendszerként való használatra vagy térhangzás és megfelelő hanghűség előállitására, kizárólag megjelenitéssre és térhangzás-utánzásra képes. -
törölt tag
válasz
pFEFErohni #71670 üzenetére
Mozira jó ugy 20 nm-re nagyobra az MX4 vagy 5 való.
-
törölt tag
válasz
kenny123 #71648 üzenetére
Megfogadtam mivel házimozi hiányban szenvedek senkit nem beszélek le bögreszettről... DE: 500 wattnak negyede sem igaz:sőt még 30 W/ch is necces hangereje lesz de se tér nemtuti, ha joban felhangiositod torzitanai üvölteni fog. És ha megveszed nézd meg van e rajta elegendő digitális csatlakozó (HDMI-Koax-optikai) mert csak azokbol tudzs 5.1-et kicsikarni, ha veszel melé stb vagy médiajátszó, zeneszerver azok ha nincs elég csatzlakozó már lehetetlen lesz rákötni rendesen. Ezért ha nincs keress más tipust.
-
törölt tag
válasz
adamka36 #71580 üzenetére
Sinus live, proson vagy Inacustik szokot javasolva lenni olcsó kategóriákhoz, de jobb lenne hangfal erősitő tipust megirnád.....
Igy már más tészta...
A mélyekhez vastagabb minimum másfeles legyen sodrott, magasakhoz elég 0.75-1mm2 sodrott, viszont mindegyikhez külön-külön vezeték menjen és ne söntölj sorba se köss,legyen elég kivezetéés a hangváltódon, általában VDH-t javasolunk, fontos a nagy tisztaság, olyan 3 vagy 4kilences a magasakhoz mélyekhez akkor menjen vastagabb ha a mélynyomó sugárzók 4 ohmosak akkor minimum 2.5mm2 dukál neki.. -
törölt tag
válasz
Szaszabond #71551 üzenetére
Használtakat eltekintve nincs, 616 még it-ott fellelhető.
Denon x2000 még versenytárs. -
törölt tag
válasz
devil-k #71547 üzenetére
Ugyan már! Nem kell High endesnek lenned..
igenis tisztességes rendszered van és passzolnak is egymáshoz!! Ez a lényeg nem a high end.
Ha jól jön ki a lépés, akkor lesz egy csere X4000-re.
Utána ha büdzsé összegyülik akkor Monitor audio vagy ELAC hangfalakat próbálj megfülelni hogy ne vesszen kárba a 4000 tudása. félre ne érts, lektor se rosz csak más ligában játszik (gondolom a lokit se szivesen engeded össze egy spanyol vagy olasz nemzetközi ligás csapattalbocsi jobb hasonlat nem jutott eszembe).
-
törölt tag
válasz
Ursache #71537 üzenetére
Megpróbálom érthetően leirni.
Tehát te job hangért akarsz váltani, én irom hogy jobb lesz és más világ, azt is írtam utána hogy lektorokkal job fog lenni. Na ezek inkáb zenei qualitásuak, mozin is jók de zeneileg jóval részletezőbb. Te kételkedtél ebben és leirod inkább mozin érdekel, .. erre én ajánlottam most neked mozis erősitőt.
De régebbi Onkyo8xx vagy 9xx is oké, technikai részletekkel nem kell foglalkoznod. -
törölt tag
válasz
Ursache #71518 üzenetére
uj áron... Denon x3000 Dali ikon és Proson R12-.től jobb mélynyomó elegendő... szerintem.. de a kecskemétit simán lelépheted Okyo 515+Polk tsi/x-el..
Kabel 15 mgefeleleő elhelyezéssel és jó mélnyomó és erősitő választással bizony simán elérheted az élményt..
TCR: nem muszáj bár ausztikaiag helyre kell tenni. -
törölt tag
válasz
Kabel15 #71510 üzenetére
Az igények mások moziban mint itthon de hangminőséget kb 1 millából lkihozható az otthoni rendszer gyöztesnek.. ami nagyjából felső-középkategória.természetesen jó mozit feltételezve...mert aban is van jó-rossz.
Ami közös: DD ugyanaz a proceszor, többi mind más, van a moziban DTS és SDDS is.ezek eltérnek az othoni rendszerektől -
törölt tag
válasz
Perillustris #71442 üzenetére
jövő hét egyik délutánja ha megfelel... Ingyen csak az útiköltséget kell állnod
-
törölt tag
válasz
Oldfighter #71420 üzenetére
Te se könnyíted meg Paks dolgát.
Lehet épp azért vette hogy okot adjon a bővitéshez.. -
törölt tag
válasz
Perillustris #71403 üzenetére
Hozzá kell rendelni egy gombot az optikai bemenethez, elnevezni és auto formátumra állitani
-
törölt tag
válasz
pFEFErohni #71384 üzenetére
Most kapcsolok: éppen jövő hónap közepén megyek 2x is szemészeti vizsgálatokra (pont ápr. 14 és 16) kecskemétre...ma voltam ottt és további vizsgálatok várnak rám...
Tényleg job lenne egy használt combosab erősitő... -
törölt tag
válasz
pFEFErohni #71387 üzenetére
De volt wharfi, arra nem montam nemet, eltax onkyo azért olcsók mert.. jamo se sokkal küllönb de már talán elfogadható.. Mision már oké, válllalható..
-
törölt tag
válasz
pFEFErohni #71384 üzenetére
Eltaxot felejtsd el, Nézd meg a Missionokat az audiomekkában.
-
törölt tag
válasz
pFEFErohni #71368 üzenetére
Ha tudom kecskemét-közeli vagy segitettem volna, ma épp kecskeméten voltam, és megyek még jövö héten is..
Ati1: ugyanarra van a Audiomeka és a kisfaludy uton peedi még egy bolt, és a médiamarktba is érddemes kinéni. -
törölt tag
válasz
pFEFErohni #71351 üzenetére
Simán kiszolgálja gond a minőséggel van. Szerintem nézz szét a streamaudio kínálatában. Nem gond ha a sub másik típusú lesz. Javaslom a Polkot.
-
-
törölt tag
válasz
Kroland25 #71255 üzenetére
Igen vagy ez az erősitő is megtenné
Parancsolj nagyobb center is jó vétel lesz. -
törölt tag
válasz
Kroland25 #71250 üzenetére
Ajánlott a Polk.. És mindkettő elég jó erősitő. Meghallgatásal kell döntened mert mindkettő illik hozzá, bár kicsi a hangfal tudása az erősitőhöz (ne technikai adatot keress!!) azért jól illik mindkettőhöz.. csak mindkettő más hangzásra. Tipp: ha telik rá válaszd az Polk FXi surroundot, nem bánod meg.
-
törölt tag
válasz
z123456789 #71246 üzenetére
Sárga monitor out-ot kell kipróbálni...
-
törölt tag
válasz
z123456789 #71236 üzenetére
Mit ir ki az erősitőd mikor elindítod a filmet? Az a jó ha a film formátumát.
Tudod a center szélességét állitani? (Center Windt) növeld meg. -
törölt tag
válasz
#16729600 #71123 üzenetére
Nem kell keresned önigazolást. Jó cucc és nem vitatjuk el.Régen hallottam most nem emlékszem már rá de nem volt rossz.Dali ikonért becserélném simán... De engedtessék meg hog had soroljuk oda ahova való. Én Toobee helyett inkább felsőkategória alja felé tolnám bár a hangfalkészités fejlődő tudományág és lehet ma már a középkazegória teteje is. De nem High-end mert attól odébb van még az Aurum is... és mivel nem irtad le a lánc többi elemeit fenttartom addig az állitásomat. Mivel minden lánc olyan mint a leggyengébb láncszeme.Mert pl Hiába lene Focal Scala utopiád, high-end hangzása nem lesz egy pl.onkyo 8xx erösitötöl peidg az már hidh-end hangfal.
Rendben mondok Thiel-t KEf-et Dalit vagy Monitor audio-t teljesen mindegy, a hangjuk számit.
Kedvencedből pedig a Vulcan és a Titan számithat High-endnek -
törölt tag
válasz
devil-k #71106 üzenetére
Igazi hangzás az elméletileg olyan hogy teszem fel a másik szobában zongoráznak. Te viszint nem tudod eldönteni hogy valaki zongorázik vagy csak erősitőről megy. Koncerten valódi koncerthangulat érhet el filmeknél olyan apró zajokat is meghallasz amit előzőleg nem vagy csak nagyon halkan. Bár ezek amit irtam szubjektiv elemek de itt lehet jól leirni. Az igazi hangzéás felesleges kiemelésektől kompresszálástól mnetes, élvezhető, hoszu távon se fáraszt és mindenekelőtt élethű azaz amit felvettek azt ugyanugy hallod vissza. Térhangzáson pl már nem a dobozokat hallod, hanem körülötted teret (nagyobbat is akár, mint a helyiség ahol halgatod) tehát nem fogod tudni mgmondani higy ez a center vagy a jobb front esetleg mindkettő egyszerre és hangerejüket se tudod megkülönböztetni, mindegyik egyforma erővel szól és akkor amikor kell, mély sem külön halható hanem együtt zenél a többivel, viszont ha kell hallatja a hangját tehát egy árboctörés nem egyszerün seprünyélreccsenés lesz és ez nem a hangerején mulik!
-
törölt tag
Nincs miért bocsánatot kérned.. érvekkel válasszoltam neked és példákkal amit harmadik beszélgetőpartnerünk nem képes felfogni, nem a mi hibánk hogy nem értette meg a lényeget.(Nem személyeskedésnek szánom csak válaszai ezt tükrözték.)
Most is és máskor is errre a kérdésre ugyanez a válaszom.: fogja hozni és infrastruktúrától függgően akár jobb (de rosszabb is!) is lehet (példát is irtam rá amit szegény 3. beszélgetőpartner ujfent félreértett) Geniuson nem jön ki, ott tuti roszab lesz, de egy jobb fülesen vagy akár minőségibb sztereó erősitő és hozzávaló hangdobozon-kábelen keresztül megintcsak jobb lehet egy integráltnál.
Tamoo: szerintem sztereóból elég lenne új árat nézve fele is, igaz csak két csatornát kap, de használt régi avr-el (denon 380x) és használt dobozokkal simán kihozhatja olcsóbban. -
törölt tag
válasz
#16729600 #71071 üzenetére
Azért idézd vissza hol oltottam le a HDMI-s erősitőket??
Anyit irtam hogy ez emlitett lejátszók jobban dekódolják az erősitőknél de az erösitökre nem irtam negativ jelzőt, léteznek abbol is kiválóak.Pl. Denon PMA,AVR 4XXX, Primare, Pioneer sc-lx-7-8 modelljei,Arcam FMJ és még sorolhatnám..Éa a felső tizezerben (Anthem, Lexicon, Bladelius, Elektrocompagniet, Halcro.... és megint sorolhatnám) is vanak hdmi bemenetesek. -
törölt tag
válasz
#16729600 #71069 üzenetére
Na ilyent nem irt senki szerintem...
Bár minőségileg jobban járnál de csak megfelelő készülékekkel, amit nem kapnál hdmi-s árából....
Irtam is. néhány helyen.. mesze nem mindenhol.. és valóban nem genius mellé való, bár jobb füles simán meghálálja.
Részemrő tovább nem folytatom, ő kérdezett én válaszoltam,problémát kielemeztük ennyi. Mindenki azt vesz és anyit költ amennyit akar és azt használ ami neki ésszerű. -
törölt tag
válasz
#16729600 #71060 üzenetére
Nem tudom, voltál-e a házimozi és hifi show-n vagy hasonló helyeken? Néhány helyen ahol OPPO vagy PIoneer LX86 volt a lejátszó a HD hang analógon volt kivezetve az emlitett készülékekből, szerinted miért? Még azt is elárulom neked hogy 1 analóg drágább volt mint a megfelelő HDMI kábel. Kérdezed mégis nem volt ott szaki aki elárulná hogy "elég egy HDMI".Pedig mindkét készüléken megtalálhatóHDMI kimenet. De nem ez a helyzet. Arról van szó hogy az emlitett készülékek jobb minőségben dekódolják a HD hangokat mint az ott meglévő erősitők, igy ezt az utat választották.
-
törölt tag
Talán annyit, a Core HD nincs Core van ami épp egy sima 5.1-es jel ami optikai és koax kábelen is átmegy.mig a HTS-HD vagy DD TrueHD -továbbiakban HD- valóban hdmi-n vagy megfelelő számú analógon. Analóg átvitelnél a lejátszó (itt PC) erősit és ha a hangkártyád megfelelően kapja a jelet (tehát felismeri a formátumát) akkor kikódolja és ugy látom elég jó minőségben küldi ki. Lejátszó szoftverben beállithatod hogy 7.1 PCM-ven adja ki a lejátszó a jelet és azzal a hangkártyád is tud kezdeni valamit. De nem tudom milyen erősitőd van de a HD-t továbbitani tudja a szgéped alaplapi vagy a videokártya hdmi kimenete, de ilyenkor pastrough/bitstream/raw-ra kell állitani a lejátszóban a hanghkimenetet. Régi erősitőd analóg Multichannel bemenetén ugyanugy HD lesz a megfelelő jel mint ha az erősitő dekódolja ki.Tehát a minőség lehet ugyanolyan vag job is, ez függ kábelezés, lejátszó szoftver dekódere, erősitő tipusa.....
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
marlboromen #70969 üzenetére
Gratula hozzá!
És akkor mi lesz ha bejáródik?mert sokat fog változni jó irányba, járatás kérdése..
-
törölt tag
válasz
Perillustris #70914 üzenetére
Igen, kicsinek számit jók bene a monitorok..
Job a 2000-es de ebben nem vagyok biztos hogy ezekre a hangfalakra megérheti a felárat... próba egy monitor szettel segit neked eldönteni a kérdést. -
törölt tag
válasz
Ursache #70860 üzenetére
Nem mindig a drágább a jobb és lánc+ akusztika válogatja.. Béci bajnokpityu és XT regényeket mesélhetnének erről...
Minden rosszindulat és kioktatás nélkül irom: kár vele foglalkoznod, nem az általad megcélzott készülékek szintje és nem mindenki hallja ki a különbséget még megfelelő környezetben+láncon sem.. és ott sem mindenhová passzol. De aki halja és megéri neki az biztosan megveszi.. más kérdés kinek hogy éri meg. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Sefter #70825 üzenetére
+1..
v. attis: a fázisváltóállásának nincs köze a levegőáramlás irányára... csak a kezdőlökés irányát adja meg.
Ha lehet keres a földön neki helyet mert a szekrény berezonáltatja szerintem. Bár ha nagyobb a szobád és tetszik igy és elég jól el van csatolva akkor rendben is lehet. -
törölt tag
válasz
Fefe66 #70800 üzenetére
Nézd. vanak zeneibb é s vannak mozisabb ütösebb erősitők hngfalak bár nem abszolut hanem átfedéses igy kedvencre nem lehet appellálni van aki ezt van aki azt szereti jobba. Itt denon zeneibb harman amerikaiasan keményebb, de pl onkyo viszon ütöseb ugyan de részletező zenénél jobban elken igy arra nem ajánljuk mozira és rock/zuzásra elsőrangú, pio minmdennapos mindenes hazsnálatra vált be, yamaha pedig also szint onkyoközeli de gyenge, felsőbb négyjegyű modeljei semleges de zeneileg kiváló hngzással birnak.
Elénézés a helyesirsásét már alig látom a képernyőt nem személyed ellen irányul és trehány se vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest