- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
válasz
renatto #115735 üzenetére
Mert a mérése és a számítási algoritmusa azt adja megfelelőnek. Ha zavar, emelj mindegyiken arányosan.
(#115739) gboszi
A .1 csak surround formátumok esetén diszkrét, amikor valaki 2.1-et emleget, az egyértelműen másra vonatkozik, mást jelent.
Nem találtam másik kérdést. -
BBéci
legenda
válasz
renatto #114966 üzenetére
Mindenképpen a frontsugárzók tetejére kell tenni az Atmos hangsugárzókat és azoknak az egymástól való távolsága is fontos.
Nemhogy értelme van a tüskéknek, hanem kötelező, annyit tudnak javítani a hangzáson. Ajánlom a SoundCare gyártmányait.
Egyes szubládákon nincs dedikált LFE bemenet, azokhoz kell az Y kábel. -
BBéci
legenda
válasz
renatto #114958 üzenetére
Bejáratásra az IsoTek Rejuvenation lemezt ajánlom kétszer végigfuttatod és gyakorlatilag azt éred el, amit 100-120 óra normál használattal.
Valami normálisabb Atmos hangdobozt vegyél, ne azt a gagyit!
Csak akkor van értelme az egésznek, ha pontosan a plafonra tudnak sugározni a kiegészítő Atmos hangdobozok.
A frontsugárzók egymástól való távolsága lenne 80 centi?Felejtsd el!
-
*Tata*
senior tag
válasz
renatto #112815 üzenetére
Ebben a tesztben [link] ezt írják róla:
Mozizás előtt még kipróbáltam a szubot hagyományos kábeles összekötéssel is. A hangzás nagyon hasonlít a vezeték nélküli verzióhoz, markáns különbségéket nem igazán tudtam felfedezni. Sejtés szintjén annyit éreztem, hogy a jazz muzsikánál felemlített apró összhang-hiány eltűnt, a szub jobban integrálódott a hangrendszerbe, ami egyébként a többi zenén már nagyon jól ment neki.
-
gabo01
őstag
válasz
renatto #111509 üzenetére
Bocs! Nem gondoltam, hogy ilyen magasan működne a legjobban! A pillanatragasztót inkább kihagynám! Kár lenne a kinect-ért!
Tamoo: Szuper porszívóm van a porcica nem okozhat gondot!
Valóban törpének tűnik a T12 a Kappa-k mellett! Igen gd low-ban megy és még így is túl hangos a cucc! Ethosz Józsi már megrendelte az alkatrészeket amikkel tovább lesz halkítva az előfok! -
Remekelek28
őstag
válasz
renatto #111479 üzenetére
Megnéztem,van ilyenem,de nem kapcsolható,csak input van ráirva. Az a baj,hogy hiába kapcsolnám AV-ra az nem jó,mert usb tartalmakat néznénk.
A scart csatlakozó mellé egyébként az van irva ,hogy OUT/input. Tehát valahogy a kimenetet is csak elfogadná. Na majd egy ilyen kapcsolós csatlakozót beszerzek.Hátha.
Azért majd valaki megerősithetné,hogy igy működhetne e az USB lejátszás hangátvitele. -
cecil
aktív tag
válasz
renatto #111133 üzenetére
van külön szellőzése a szekrénynek kialakítva nem melegszenek benne...
egyébként ez csak most átmeneti, ott értek csak el a kábelek hozzá, alapból ott csak az oppo van + ps4 ami elég kicsi, és a szekrényajtó is nyitva van amikor megy
de szinte alig volt langyos ma is mindkettő 3-4 óra folyamatos használat után
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xbox Ultimate előfizetések
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest