Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Parson #33110 üzenetére
Nem tudok róla, csak a tapasztalataim írom le. Igaz nekem C szériám van, mkv-t, m2ts-t tuti játszik, viszont a minősége...
Nemrég beruháztam egy Asus média playerre és fényévekkel jobb a kép. Pedig nem egy fullos darab.
Dancecor3: akitől vettem az Onkyom, azt mondta, hogy végigjárta a létrát és 6xx alatt nem érdemes venni. Nagyjából a 3xx szintje mind, csak szolgáltatásban van plusz funkció.
-
BBéci
legenda
válasz
Parson #32598 üzenetére
KáCsáéknál rendelésre készítenek.
(#32603) Reno7
Láttam működés közben SIM2 vetítőt, ami 30 méteres, erősítés nélküli optikai kábellel volt az említett dobozhoz kötve és tökéletes volt a képminősége. A Digi vezetékei oszlopokon futnak, nincs 10 méterenként közbeiktatva erősítő. -
BBéci
legenda
válasz
Parson #32592 üzenetére
Ha már 10 méteren érzékelhető jelveszteség lenne, akkor az Atlanti óceán fenekén futó, két kontinenst összekötő optkai kábelekkel mi a helyzet?
A csúcs SIM2 vetítőkhöz (LUMIS HOST) adnak egy dobozt, abba megy az összes jelforrás vezetéke, azt akár 300 méteres optikai kábellel kötheted a projektorhoz.
Az internet és kábeltévé szolgáltatók is több éve átálltak optikaira. -
válasz
Parson #32588 üzenetére
masfel meterrol, ha beszelunk, es a jovoben alaplapin keresztul szeretnem megoldani, mert ugyerzem 20k-t nem szeretnek tartogatni a gepben feleslegesen es inkabb vennek egy jobb subot a kozeljovoben.
(#32590) Kittosz Nem konnyititek meg a dontest
ha szinte kisem hallom a kulonbseget csak elmeleti illetve tobb szaz k-s rendszerben lehet kulonbseg akkor jo nekem az optikai is. Tervezek kesobb madj akar jobb rendszert is de a hasznalt ara a hangfalaknak max 150k lesz.
-
válasz
Parson #32576 üzenetére
erre jo lenne tudni a valaszt mert van egy msi gd55 lapom amin van optikai es coaxialis kimenet is es feleslegesen nem vennek masik kabelt ha nincs kulonbseg. illetve most hogy van hm rendszer inkabb eladnam a hangkartyam is ha maximum egy minimalis minosegbeli romlas tortenhet.
-
BBéci
legenda
válasz
Parson #29202 üzenetére
Nyilván nem bálteremre, vagy stadionra vonatkozik.
(#29198) cekkk
Remélhetőleg rövidesen 80/25-ös lesz a netem, akkor már kevésbé lesz fontos a napi 24 órás seedelés, mert 1 óra alatt megy fel annyi, mint most egy nap alatt.(#29200) access_denied
Szerinted a mostani torrentes külső merevlemez mennyit megy naponta? Elárulom, 10-12 órát. de a laptoppal együtt. -
törölt tag
válasz
Parson #27917 üzenetére
Azért jó lenne mennyi lehet a rákölteni való összeg, Lehet egy Onkyo 5405 vagy már ugyanez állóhabgfallal kapható (HT-R578+ Onykyo SKS hangfalak) lehet beleférnének a keretbe ha ujonnan kell.
Használtan viszont elég lehet bármely erősitő aminek van elég digitális bemenete és olcsó hangfal szett is, akár pl. a Taga is megfelehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest