- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Használtban gondolkodom, mert inkább valamivel jobbat vennék olcsóbban,
Egyáltalán nem ragaszkodom egyik márkához sem, elsősorban a megbízhatóság és elérhetőség miatt Pioneer, Yamaha, Denon, Sony, HK, Onkyo.
A stby passtr. kötelező, az nélkül nem veszek biztos.
Érdekes, ahány felhasználó, annyi szokás. Nálam azóta porosodik a Harmony, amióta CEC a TV és a lejátszó is
Mindent egy igazán minőségi távirányítóról vezérelek, hibátlanul működik. A Harmony programozhatósága nem hiányzik, egyedül a légkondit nem tudom a CEC-el vezérelni
(#10417) junkpod
Pedig a 421, ahogy elnézem, alig tud valamivel kevesebbet, mint az 521. Talán csak a bemérőmikrofon hiánya, ami az itt olvasottak alapján ebben a kategóriában nem különösebben számít.
Azt tudom, hogy a 421/521 átengedi gond nélkül a 3D tartalmat HDMI-n. Mi a helyzet a 4K-val? Ott bukik a dolog a HDMI 2.0 hiánya miatt? Nem mintha érdekelne a 4K, csak az időtállóság miatt kérdem.
-
mokuska02
tag
Az elmúlt 5 évben készültekkel sok a gond,kollegám foglakozik vele jobban(ő javítja) elég sok megfordult már a kezei között.Régebbi tipusok magas minőséget képviselnek,de ha ma egy újat kéne vennem én inkább az Onkyot választanám házimozihoz.Egyébként van egy Yamaha Natural Sound RX 350-em pont a kollegámnál javításon.
-
Nemir Ombe
addikt
Bocs, hogy nem "kukázom ki az egész internetet" és az ott található összes "akciós ajánlatokat", tudom ilyen esettekben ez lenne az "elvárás" azokkal szemben, aki ajánlanak valamit .... ezért mégegyszer is bocs .....
hogy éppen csak ezt a 2db Canton-t (igaz 2x is belinkelve), ezt Yamaha-t, SVS-t és a "hazai pályáról" a Jamo-tudtam (csak) ajánlani egy JBL-el szemben.... és ezért Canton/Yamaha/SVS/Jamo elfogult vagyok ..... igaz jelenleg egyikkel sem rendelkezem a konkrétan ajánlottak közül .... és bocs, hogy én legalább megpróbáltam olyat ajánlani ami valóban megéri .... mellesleg ahol egy Elac gyengén szólt ott egy JBL bizonyára a "csúcson" lenne.....mert itt a szoba ugyanaz, a szub változna ...... mindenesetre örülök, hogy "legalább ennyit" tudtál hozzátenni a témához építő jelleggel.
-
BBéci
legenda
Hasonló iróniából keverjük anyámmal szándékosan az amnéziát az amnesztiával és még sorolhatnám a példákat, de egy nyilvános fórumon sosem írnám le, mert mindenki hülyének nézne.
Mindenki azt fikázza, amit akar, nem lehet és nem is kell megtiltani.
A sztereót ajánlás idején nem néztem be a fórumra, ezért passz.
Ha valaki keveri a kategóriákat és az árakat, azt helyesbíteni kell! -
BBéci
legenda
Láttam azt a filmet, nekem is tetszett, de az ott elhangzott csacskaságokat, amik minden szempontból helytelenek, nem tettem magamévá, ezért nem emlékeztem rájuk. Egyébként sokan írnak, mondanak miegymás helyett miazmást, döntő többségünk nincs tisztában a jelentésük óriási különbségéről.
Azokra a szakmai témákra, amiket felvetettél, mások reagáltak. Az illető belépő topikba irányítását teljes mértékben jogosnak vélem, Ragadozó leírta, hogy miért.
-
-
Kiskopika
senior tag
-
"nem fog magához nyúlni a delikvens a kábel árának láttán?"
Jogos, elég drága. (8 méterest kerestem, azok között ez jó árnak számít, 10 méteresből van sok olcsóbb.
) Viszont a távolság sem kicsi, ahol már valóban számít a HDMI kábel minősége. Ajánlottam a kácsát is, konkrétan ez például egy bevált minőség, és ha hibás, rögtön cserélik. Természetesen ki lehet fogni a pár ezres kategóriában is jól működő 10 méterest, van rá példa. Ki kell próbálni.
(#4542) adamcsik
Volt hasonló HAMA HDMI kábelem, teljesen rendben volt, igaz, csak 3 méteres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest