- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
mokuska02 #10401 üzenetére
Én is így vagyok vele, ha nekem azt mondják kicsi az ellenállás akkor toborzok még embert és jobb fegyvereket veszek nekik. Látják hogy nem értem, és lefordítja nekem emberi nyelvre, és én így adom tovább. A szakik meg röhögnek utána hogy milyen szakszavakat használok, majd mikor nem értem, ők is ugyanazt használják
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
mokuska02 #10385 üzenetére
Elolvastam, azért javasoltam a Yamaha-t. Azt az Onkyo-t csak szettben árulták (hivatalosan) nincs ilyen tipus különállóan (persze ettől még lehet jó), a 6-os Yamaha-król meg eddig nem volt rossz tapasztalat.
De nem vitázni akarok, csak "szerviztapasztalat" alapján kijelenteni, hogy az Onkyo jobb....hát lehet, hogy csak nekem furcsa.
-
kabar
senior tag
válasz
mokuska02 #10360 üzenetére
Mesélj! Milyen tapasztalataid vannak a Yamahákkal? Nálam volt már vagy 10 (kicsitől nagyig), meg most is van éppen kettő minden probléma nélkül. Sőt! Egy elég extrém helyzetet is túlélt egy a környezetemben. Meg van még egy 20 éves is, DAC nélküli, tökéletes állapotban. A motoros potmétere hangtalanul teszi a mai napig a dolgát...De érdekel minden információ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest