- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Beni2360
félisten
válasz
adamcsik #31636 üzenetére
Hát az összeállításod rossz!!!
A BD lejátszót ( média lejátszót) dugd az avr-be - az avr kimenetet oszd el a tv és a proji közt . Ez nálam működik több mint egy éve. Így nálam akár mindkét lejelzőn megy a kép. De mivel a TV elé engedem le a vásznat így a TV ki van kapcsolva. Semmit nem kell állítani magától osztja a képet.
Látom rájöttél a megoldásra. -
Jaded
őstag
válasz
adamcsik #4542 üzenetére
Én semmiképpen nem ajánlom a hama kábelt. Nekem volt egy 1.5m-es, 5csillagos, aranyozott, high-speed (és a többi marketing bullshit). Drága is volt, de gyakorlatilag "kinyírta" a tv-t. Hang volt, de zöld fehér szürke csíkok voltak a kép helyén. Raktam be egy Inakustikot, azóta semmi baja. De ezt is cserélem Audioquestre.
Konkrétan ez volt vele a gond: -
BBéci
legenda
válasz
adamcsik #4540 üzenetére
Majdnem biztos voltam benne, hogy ez lesz a próba eredménye.
A legolcsóbb KáCsa Audió félét érdemes megvenni. Vetítőhöz 7 méteres, vagy annál nagyobb hossz esetén hatványozottan fontos a kábel minősége. Az a Hama erősen kétesélyes, csak az Avinity szériájukat javaslom. -
BBéci
legenda
válasz
adamcsik #4470 üzenetére
Azt tudnod kell, hogy nagyon sok erősítő, különösen a belépő kategóriásak, olyan formán befolyásolják a rajtuk áthaladó képjeleket, hogy az látható minőségromláshoz vezet. Ez még a 2-300000 forintosok, sőt, a még drágábbak között is előfordul, tehát nem lehet csodálkozni, ha a VSX-422 ilyesmit művel. Aki igazán igényes a képminőségre, dupla kimenetes lejátszót használ és a képet közvetlenül a vetítőbe juttatja.
De csak egy tipp, amit javasoltam, nem több. -
BBéci
legenda
válasz
adamcsik #2018 üzenetére
Alighanem a lengőtekercse ment tönkre, ami túlterhelés miatt szokott előfordulni.
A kinézett Visaton hangszóró nem szubbasszus sugárzó, ezt az 57 hertzes alsó határfrekvenciája is mutatja.
A hangszóróknak vannak úgynevezett Thiele-Small paraméterei, azok alapján lehet hozzájuk dobozt tervezni. Ebből az is következik, hogy nem cserélhetsz csak átmérő alapján hangszórót egy dobozban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest