- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
blakey #50782 üzenetére
Köszönöm. Akkor elengedem a témát.
Végül is akkor kell működnie a sub-nak ha van is mit megszólaltatnia.
160hz -el lehet teszek majd egy próbát még. (150 nincsen rajta)
Erre az értékre is állította be a kalibráció egyébként.Dorian.
Ez a probléma már nem áll fent. Csak akkor nem kapcsol be ha egyáltalán nincsen mély hang. Ha halkan is, de van bármi mélyebb hang, akkor bekapcsol. -
-
-
Jaded
őstag
válasz
blakey #50500 üzenetére
Sztereóban nem lesz akkor kevés a két front (állók)? A többit még meg is értem, hogy legyen small, csodálkoztam is, hogy nem arra állította (a korábbi Onkyo az igen). Mikrofonnal mérettem be, 3 ponton.
szerk: a subot lehúzta -9dB-re, amit menüben feltornáztam +2-re, viszont az MCACC beállításai között ugyanúgy -9dB-en látom
(#50499) mpo
Elolvasom újra. Tudom, hogy lehetetlen, de az volna a jó ha létezne egy ajánlott beállításokCsak ugye az akusztika miatt, minden helység más és más.
-
hcs57
addikt
válasz
blakey #48193 üzenetére
Írod: a TV-k lejátszói erősen butítottak, olyan nesze semmi fogd meg jól. Nem tudnak normálisan lejátszani akár egy sima SD anyaggal is gond lehet.
Néhány tv-nél, ezt magam is láttam, a sajátomnál ugyanezt még nem tapasztaltam.
A lejátszás hardver és program kérdése, ami az én esetemben a tv-m hardvere elegendőnek tűnik, a szoftver pedig a telepített kodi (kodekekkel), ami határozottan jobb a tv saját lejátszó programjánál.
Biztosan van olyan tv, amelyiknek gondja van már sima SD anyaggal is, vannak tesztfilmjeim, amit pendrive-n hurcoltam magammal, tesztelve a tv-ket.
Ez az állítás NEM MINDEN TV esetén igaz.
Nyilván ahol igaz, ott a megoldás a külső eszköz. -
hcs57
addikt
válasz
blakey #48152 üzenetére
Nekem egy 55 XE8505 Sony tv-m van, azon a Kodit használva eddig nem tapasztaltam az általad leírtakat, igaz HD filmet még nem néztem, de a filmek sem 4K felbontásúak. Biztosan találnék olyan anyagot, aminél az általad leírtak tapasztalhatóak, eddig nem kerestem, 2 év alatt nem volt olyan, aminél bármilyen anomália tapasztalható lett volna.
Nyilván egy erős vas többre képes, de minek ágyúval verébre lőni?
Tartsak egy vasat azért, mert többévente talán lesz olyan média, amit nem jól játszik le a tv?
Tudom mindenki a tökéletesre törekszik, ezért nem vesz olyan autót, ami "csak" 170-el tud menni, hisz ha kitéved Németországba, ott az autópályán nyomhatja akár 250-el is. -
Real_Necro
veterán
válasz
blakey #47756 üzenetére
Érdekes, hogy mennyire nem mindegy, milyen jellegű zenéket hallgat rajta az ember. Pl az én szettemen egy 80-90-es évek elektronikus vagy popzenéje nem annyira kimagasló, ellenben pl egy Ennio Morricone-val, vagy valami régebbi 60-70-es évek pop vagy rockzenéjével, ahol számomra nagyon élvezetessé válik a zenehallgatás.
Nagy tapasztalatom nekem sincs, anno műszerészként építettem erősítőket és hangfalakat a 90-es évek végén, de ezek a szülői háznál is maradtak. A Concept 6-ot még panelba vettem egy Marantz PM7200 mellé és most bővítettem 5.1-re. A frontokhoz és a centerhez Radnai Rudolf kábeleit használom, "hátra" még kelleni fog valami hosszabb, a subhoz meg kaptam gyárit, az egyelőre megfelel. -
zsoika
addikt
válasz
blakey #47716 üzenetére
Jöhet a link.. és javult tőle a hang?
Sántha Lajos: A HTR és RXV között cssk a disztribúciós rendszer a különbség.
makkai: Ne csak LCR szekcióra vegyél kábelt , hanem hátra is.... egy postával elmegy.
Réz kábel az alsó tartományban hoz a hangon és jobb teret csinál ,míg az ezüstözött a felső tartományokban javít,de a többin "ront". Legalábbis a nálam járt kábelekből én ezt szürtem le. -
makkai
aktív tag
válasz
blakey #47300 üzenetére
Frontnak nem lenne kicsi a Klipsch R51M?
És ha egyenlőre a meglévő "bögre - Thomson DPL 660 hangszórói" szett 2 frontja helyett most csak Klipsch R-820F lenne 170K-ért?
Ahogy olvastam olyan a mély tartománya, hogy simán elmegy SUB nélkül is.
Egyébként a Jamo felejtős? Mert 150K-ért az is nagyon csábítóan hat. -
Hegyirabló
veterán
válasz
blakey #45138 üzenetére
Bár így lenne, de sajnos nem. Tényleg végigzongoráztam mindent, természetesen több lemezzel is kipróbáltam, olyannal is, amin DTS is van, és átnyálaztam a kezelésit is, sehol nem ír olyat, hogy máshogy kellene a DVD-t beállítani, de csak ha véletlenül maradt volna ki, mivel végig mentem az összes beállításon...
-
Hegyirabló
veterán
válasz
blakey #45126 üzenetére
Szia!
Neked is és zsoikának is, sajnos az erősítő az gyakorlatilag egy hangfal szett, aminek a mélynyomóján vannak az analóg bemenetek, semmi digitális nincs rajta, és kijelző sem. Attól tartok, hogy a lejátszónak van baja, valamelyik jelfeldolgozó proci, vagy DA konverter, mittomén. Ezt erősíti az, hogy ha Blu-Ray lemez van benne, gond nélkül lejátszik 5.1-et. Viszem vissza gariban.
Köszi mindenkinek!
-
jaszy76
aktív tag
válasz
blakey #45081 üzenetére
"Gondolom az megvan, hogy ha egy gyári garanciás terméket veszel akkor nem a bolton keresztül javíttatod hanem a gyártó által kijekölt márkaszervizben."
Tudom (a csere igazolás kiadása előtt természetesen a márkaszerviz vizsgálta be több alkalommal is), de ez most hogyan jön ide? Nem a javítást kritizáltam (ahhoz az ED-nek semmi köze), hanem az azt követő eljárást. Ugyanis a gyártó közvetlenül nem cseréli ki a készüléket, hanem azt ott kell kezdeményezni, ahol vetted. A gyártó csak kiadja a cseréhez szükséges igazolást, a többit a vásárlás helyén intézed. És ez az, amiben az ED egy kalap szar volt.
Basztak 7 hónapig kicserélni a készüléket, mikor a gyártó és annak hivatalos szervize igazolta, hogy a készülék javíthatatlan. A vásárlást követően 2x volt a szervizben az első 3 hónapban. A harmadik "javítás" után a készülék helyett kaptam az igazolást, hogy új készülékre vagyok jogosult. Innen kezdődött a kálvária: emailben, levélben, faxon, postagalambbal is megkapták a hivatalos papírokat, de 7 hónapig semmi sem történt. Folyamatosan kamuztak, hogy nem kapták meg az iratokat. Aztán 7 hónap után egyszer csak felhívtak, hogy visszakapom a pénzt. Össze sem tudom számolni, hogy hány óra telefonálás, írogatás és idegeskedés volt ebben a 7 hónapban. -
arcitec
addikt
válasz
blakey #45070 üzenetére
+1 Milliószor ED mint EMAG u.a hallottam én is. Persze addig míg valakit nem szívattak le addig happy....
Hát a Denon-on pont nincs semmi túltolva, sokan ezt róják fel neki. Izlés dolga szerintem,bár az tény, hogy egy Marantz,Yamaha úgymond "fickósabb". Ettől még nem negatív csak más.... -
sixpak
nagyúr
válasz
blakey #45070 üzenetére
Lol...az Emag és az Alza a két bolt, ahol minden esetben feltüntetik, ha a termék bontott, érdekes magyar boltba még nem láttam ilyet, biztos azok nem értékesítik tovább...hagyjuk már ezt a rossz dumát.
Amúgy én lehet befejeztem az Emaggal, mivel betársult a magyar ED, innentől nekem felejtős.Szerk.: volt már személyes rossz tapasztalatod velük vagy csak a magyar szittya szájhagyomány útján tájékozódsz?
-
BBéci
legenda
válasz
blakey #44071 üzenetére
Azért nem igaz, mert a jó darálótól és géptől finomabb lesz a kávé. Saját tapasztalatom, végigjártam pár lépcsőfokot, mire eljutottam a mostani felállásig. Sőt, még nincs vége a fejlesztéseknek, mert kell PID a gépbe, hogy mindig pontosan az adott keverékhez illő, ideális hőfokon történhessen az eszpresszó készítés.
(#44072) Zolom89
Az internet elérés számomra is fontos, azt tudja a telefonom. Fényképezni 2005 ősze óta tükörreflexessel szoktam.
Akkor lenne elfogadhatatlan a 40000 forintos helyett 100000 forintost ajánlani, ha a plusz pénzért nem kapnék semmi olyan többletet, ami számomra fontos. Vagy akkor, ha kiderülne, hogy az olcsóbbikkal nem tudnék az ország minden lefedett pontján telefonálni, csak a drágábbikkal.
Tehát, amennyiben valós szempontok és érvek hangzanak el a drágább mellett, akkor rendben van. Visszatérve a kávéra, teljesen egyértelmű és megcáfolhatatlan, hogy az olcsó vackokhoz képest a 70000 forintos, vagy drágább darálók használatával az elkészített ital minősége javul. -
Beni2360
félisten
válasz
blakey #44030 üzenetére
Jó köszi a tanácsot. Akkor ha nem boldogulok csere lesz. De mint írtam ahol 10 m hdmi van oda csak fhd anyag megy, oda biztos nem veszek.
És akkor 2 db-ra lesz szükségem 1 a zidoo-ból +1 a TV fele?
Most egy ilyen demó megy ezekkel a kábelekkel
Bit rate : 74.5 Mb/s
Width : 3 840 pixels
Height : 2 160 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 59.940 (60000/1001) FPS
-------------------
Azért érdekes, hogy simán kezeli mindkét fajta a HDR-t. -
Beni2360
félisten
válasz
blakey #44020 üzenetére
Hiába nézel 1080p-s nyagot ha a lejátszó skálázza 2160p-re - nem akadékosodás végett de a proji csak FHD és a bemenet is 1080p jelez és a box kimenete is 1080p jelez. A TV-nél is a zidoonál 1080p jelez kimenetnek FHD filmnél és a CE is kmenetnek 1080p ír. Nagy valószínü, hogy a TV konvertálja fel a jelet. De akijelzőre nem tudom kitenni a kép felbontását mint a FHD TV-nél vagy nem találom. De megvan 2x klikk a bal felső sarokban és ott kiírja, hogy 2160p tehát a TV konvertál.
-
Beni2360
félisten
válasz
blakey #44018 üzenetére
A kábelek 1-15 m-sek. A 2db 5 m-s ami 1 A-A 1 A-B a toldásnál és oda FHD anyag ment már régen gond nélkül. Az 5 m-s meg A-A vention. a A-B meg ugreen
A kimaradások az esti filmezésnél FHD filmnél volt tehát semmiféle 60 fps anyagom nincs 1-2 teszanyag kivételével.
A szokást csak viccnek szántam. -
Beni2360
félisten
válasz
blakey #44012 üzenetére
Joshi - CEC sosem volt bekapcsolva.
Természetesen be van állítva engedélyezve mivel 4!K HDR szépen vált.
Most éppen TV nézünk és be sink kapcsolva csak átengedi az adást és elment a kép 1 mp-re.
engedélyezve van-e a kiterjesztett mód - ezt angolul és hol találom?
Esetleg egy gyári visszaállítás és előlről kezdeni a beállításokat? -
hcs57
addikt
válasz
blakey #43923 üzenetére
A Sony tv-n Android van... telepítettem rá a kodit, vlc-t.. ezek sem tudják a kadenciahelyes lejátszást?
A https://prohardver.hu/tema/sony_lcd_led_tv/friss.html fórumban írtad, igaz egy Blu-ray lejátszót említesz konkrétan, de utána ezt írod: illetve a nagyok közül a Sony lépte meg, hogy minden forrásból működik a kadenciahelyes lejátszás - ezt nem nehéz úgy érteni egy Sony tv fórumban, hogy a tv is tudja.
Azt miből vetted, hogy nem is értem?
-
törölt tag
válasz
blakey #43863 üzenetére
MasterMark
Amazon írja, hogy gyroscope, de ettől még persze lehet, hogy igazad van.
"3-Gyro + 3-G Sensor allows mouse to be controlled accurately for motion sensing game"blakey
Nem ismerem az LG Magic Remote-t. KODI alatt amúgy rendben vagyok, most a ZDMC a kérdés igazából, mert ott használok 2 távot egyszerre.
A jobbegérgombos tippekért köszi -
törölt tag
válasz
blakey #43860 üzenetére
Félreértesz.
Magát a technológiát nem tartom alkalmasnak erre, amennyiben csakis giroszkópot használ.
Pl, ha a kurzor a képernyő széléhez ér, de te tovább húzod a légegeret, valószínűleg máris elmászik, amennyiben nem számolja a képernyőn kívül eső területet.Ez ugyanígy működik sima egérnél is, de ugye az egeret csak egy pillanatra felemeled az asztalról, és pozícióba tudod helyezni, aránylag egyszerűen, plusz ugye az egérnél megfelel a relatív irányzék is, hiszen nem a képernyőn húzogatod, hanem az asztalon. Így ha elcsúszol pár centit, észre sem veszed, amennyiben elég nagy a felület.
Légegérrel viszont illik pontosan a kurzorra célozni, nem mellé, vagy netán 90 fokkal arrébb, mint valami elb.szott heri potter, kalimpálsz ott a levegőbe
Más. Jobb egérgomb van e a Minixen?
-
törölt tag
válasz
blakey #43858 üzenetére
Szóval, azt állítod, hogy nem mászik el a légegér használat közben, hanem pontosan ugyanott marad végig? Tehát, pl egy Kodi beállítás közben, ami sok mászkálást jelent a menüben, az elejétől a végéig pontos marad, és végig úgymond a kurzort célzom vele?
szerk:
Na, most csak úgy hirtelen rákerestem, a "mx3 pro vs minix a2 lite" keresőszavakra a Googlen, és kidobta EZT az oldalt.
Itt egyértelműen az én MX3 Pro légegeremet hozza ki győztesnek, de a MELE is előrébb van az általad favorizált Minixnél, ami csak a 4.
Márpedig én, az MX3 Proval nem voltam elégedett. De elő fogom venni megint, még egy próbát megér. -
törölt tag
válasz
blakey #43856 üzenetére
Szerintem a probléma abból ered, hogy ezek a légegerek, csak szimplán egy giroszkópot használnak, ami értelemszerűen nem elég pontos önmagában, az irány meghatározására.
Egy compass is kellene mellé, ami a giroszkóppal párhuzamosan, folyamatosan korrigálná a fő irányt. Természetesen, a digitális verziókról beszélek, ami a mobiltelefonokban is benne van.Az általad említett Mele F10 Deluxe már lehet, hogy tartalmaz ilyesmit, majd utána nézek. Egyébként csakis az árából következtetek, ami persze lehet tévedés is.
A Minix ugyanaz a kategória, mint ami nekem van, talán £5 különbség van, ami elenyésző. Nagy csodát így ettől nem várnék.A legjobb persze az lenne, ha lézersugár + objektív kombóval működne, az tuti pontos marad.
Mint a célmeghatározás, a harcászatban. De nyilván nem szeretnék egy jó légegeret 60 havi részletre vásárolni
-
törölt tag
válasz
blakey #43853 üzenetére
Kodi alá nem kellett keymappolnom, azok a bill parancsok alapból benne vannak. Zidoo meg ugye Android alapú, olyat meg még nem csináltam.
De majd ha oda jutok, és kérdésem lesz, felteszem a saját topikjában. Köszi a választLégegerem meg volt már, sőt, van is itthon, de nekem nem jött be. Állandóan "elmászik" a kalibráció úgymond. Kis idő múlva, már a képernyőtől teljesen elfordulva, egy teljesen másik irányba nézve kell csinálni a mozdulatokat, ami eléggé bárgyú, hogy úgy mondjam.
Persze táv kikapcs, vissza a képernyőre, majd újra bekapcs, az segít. Mondhatni ez egy rekalibráció. Na, nálam ez a táv, hamar a fiókban végezte.
Plusz voltak vele más problémák is, ami miatt nem jött be nekem az a konstrukció.zsoika
A mostanimon, fentebb linkeltem, van tapipad. Az nekem tökéletes. -
törölt tag
válasz
blakey #43835 üzenetére
Na, ha már itt tartunk. Zidoo-n, Kodi (ZDMC) alatt mennyire használható a Harmony?
Ugye most vettem a Zidoo-t, kb 1 hete, beszéltünk is az aktuális csoportban. Jelenleg az van, hogy sem a gyári távja, sem a csatlakoztatott Rii K28C nem tudja kiváltani a másikat, 100%-osan.
Ha megveszek sem tudnám most megmondani, hogy pontosan melyik része nem okés, de holnap meg tudom mondani, ha majd ránézek.A HTPC-n lévő Kodira teljesen jó ez a kis Rii, de azon Windows10 fut, és a Kodi billenytűvezérelt parancsok is előre be vannak bindelve, amit csak használni kell.
De pl most beugrott, hogy ezek a parancsok ZDMC alatt nem működnek, vagy csak részben működnek. Pl a T az a felirat elvétele, M az alsó keresősáv, ahonnan pl el tudom érni a audio channeleket, vagy a felirat sávokat, esetleg a felirat letöltést. (Van ezekre is külön gomb bindelve, de annyira ritkán használom, hogy nem jegyeztem meg, inkább a logikai úton érem el.)ZDMC alatt ezek nem működnek, viszont vannak az eredeti távon betanított gombok.
Viszont az IPTV EPG (műsorújság) nincs előre beállított gomb, ahhoz meg a Rii kell.
Szóval, nagyon úgy néz ki, hogy egyik sem jó teljesen, és így 2 távot használunk, ami végülis csak kényelmi szempontból nem ideális.
Az eredeti táv ugye infrás, míg ez a kis Rii egy USB adapteres rádióvezérelt. -
Joshi
titán
válasz
blakey #43832 üzenetére
Persze, de sixpak fórumtárs is írta hogy ez ügyben elég vegyesek a vélemények. Ha mindenkinek megfelelne egy Harmony táv, akkor minden gyártó azt csomagolná a készüléke mellé főleg prémium kategóriába. De nem.
ui.: egyébként és ez szerintem nem annyira off, akkor vannak úgy az emberek mint én, ha az adott eszközt már belakták. Vagyis kiismerte az adott eszköz távját és használta hosszú hónapokig. Na ilyenkor ha bejön a képbe egy új távirányító, akkor elég nehéz átszokni rá. Nálam ez is sokat számított, meg amiket leírtam.
Továbbra sincs értelme egymásnak bizonygatni hogy nekem vagy neked miért jobb ez vagy az. Mindenki használja azt ami neki a legkényelmesebb. -
Joshi
titán
válasz
blakey #43829 üzenetére
Tudod tanítani ha van eredeti távod, ha nincs akkor csak a neten fellelhető kódok vannak. Nem fikázom én a Harmony cuccot, egyszerűen nekem nem volt kényelmes. A 600 kezelhetősége se volt felhőtlen, de nem is vitatkozni akarok veled, egyszerűen nekem nem volt megfelelő. Akinek kényelmes az használja. Egyébként az Elite enyhén szólva túl van árazva, de mindennek meg van a vevőköre így van ez jól.
-
Joshi
titán
válasz
blakey #43827 üzenetére
Ez a verzió is elfogadott, de az biztos hogy vannak és lehetnek kompatibilitási gondok. Nálam volt olyan funkció ami nem működött de nagyon kellett volna, egyszerűen nem volt benne a letöltött profilba. A tanítás meg enyhén szólva se tűnt akkor logikusnak és egyszerűnek. Biztos hogy minden megoldható lett volna kellő türelemmel, de én inkább eladtam. Filmnézéskor 3 távot kell kezelni, de egyszerre csak egyet, szóval maradtam az eredeti távoknál. A Harmony Elite tetszene, de ennyi pénzt biztosan nem adok egy távért.
-
törölt tag
-
szaszab
aktív tag
válasz
blakey #43666 üzenetére
No, akkor felteszek egy kérdést:
Mennyire elfogadott módszer az, hogy ha pl. van egy AVR és hozzá egy 5.0 szett, aminek a frontjai bikábelezhetőek, és az AVR mellé a frontokra kötnek egy sztereo erőt? Valahogy így gondoltam, ahogy a képen látható (pl felső a sztereo, alsó az AVR, de a bridges not so removed, ugyebár). Nyilván, figyelni kell, hogy egyszerre két amp ne legyen bekapcsolva, de ez mennyire "a sátántól való" ötlet?
-
Gombinyó
őstag
válasz
blakey #43551 üzenetére
Ok, ezeket vágási frekiket átállítottam. Subon letekertem a hangerőt a felére és az erősítőn rátoltam a maxot amit lehet, de nem lett jobb.
Továbbra is úgy érzem mintha nem lenne ott a mélynyomó.Volt mérés, mérés közben is (maxra tekert lfe hangerő mellett) alig hallatszott a mélynek a puffogása mikor ő volt soron. Minden EQ ki van kapcsolva.
-
-
solaris7
tag
válasz
blakey #42760 üzenetére
Az Inakustik Star kábellel is nagyot üt a 2 sub nem csak filmben zenében is.Csak olvasgattam pár tesztet
ott azt írták ne akarj belépő szintű erősítőhöz 40-60 ezres kábelt nem lessz jobb.Persze ez szóba sem jöhet
Csak kiváncsi voltam nincs-e valakinek tapasztalata ilyen téren.
Lehet bevállalom valamelyiket és lehet lessz pofára esés, vagy nem
Köszönöm a hozzászólást -
Zigi
senior tag
válasz
blakey #42640 üzenetére
Nálad megy és általában az 1.5 m nem szokott gond lenni. Csak belinkeltem egy premium minősítésű kábelt, amin fel van tüntetve a HDR a specifikációk között. Többször volt már ilyen gond és mindig a hosszabb kábelekkel. 5 csillag vagy premium minősítés az ami tuti jó, a többi vagy igen vagy nem. Egyszer már bevásárolt egy rosszat, minek kísérletezni ?
-
válasz
blakey #42634 üzenetére
Én itt is megnéztem vásárlás előtt, de a dobozon is fel van tüntetve a 3840×2160 60Hz.
Viszont MM-ban néztem drágább Inakustik hdmi kábelt és azon sem volt feltüntetve a hdr támogatás, csak a felbontás és a sávszél.
Ez a hama doboza.
mod:
+(#42635) Zigi: ilyenre Avinity-re tervezem most cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest