- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
klaca1978 #49608 üzenetére
Hú köszi. Siker. A tv szól meg amit ugye azon csatolok. Se többi hdmi se optika nem megy. Mostmár hagyom tidal van film tv ről megy hddn így most elég. Ma inkább megoszom mindenkire egy pohárkával aki ebben az évben is segített vagy hasznos hozzászólásával nekem vagy másoknak. Boldog Új Évet mindenkinek. Én örülök hogy szól a zene de asszem a szomszédok nem fognak
-
BBéci
legenda
válasz
klaca1978 #49588 üzenetére
Nem az összes létező sztereó jelet tudják az erősítők 5/7.1 surroundra szétdobni, az nem hiba. Eleve értelmetlen úgy hallgatni egy sztereó CD-t.
Azért írják az erősítőkre azt, amit idéztél, amiért a mikrohullámú sütőkre, hogy ne száríts bennük macskát. Marhaság, hagyd figyelmen kívül! -
válasz
klaca1978 #49580 üzenetére
"Nem volt mindegy hogy 170-vagy 120-ért jutok hozzá a "kategóriához"
Ez igaz, csak van amikor az olcsóbb több lesz a végére...
Nagyon jó vasakat csinál az Onkyo, de, hogy ezt a HDMI panel problémát még mostanra sem tudták orvosolni ez nyilvánvaló és egyben szomorú tény! Rengeteg ismerősőm ez miatt cserélte le!
-
-
-
klaca1978
tag
válasz
klaca1978 #49113 üzenetére
csináltam egy áramtalanítást. Bekapcsoláskor inicializált, majd minden megy megint.
Mi a fene lelte alig pár naposan, mintha részleges fagyás lett volna, vagy nem tudom.
Volt már vki-nek hasonló? ha megint csinálja, gondolkozzam garoztatáson?
Esetleg firmware frissítés? az update figyelés engedélyezve van, de eddig nem jelzett hogy van friss.
Most kicsit aggódom mi van vele. -
mettek
addikt
válasz
klaca1978 #48806 üzenetére
Nem a Synology-val van a gond...annak nem kell tudnia formátumokat mert a násról csak kiolvasva van az adat mint egy vinyóról. Amikor nasról játszol le akkor is a tv a lejátszó és a tv nem tudja a HD hangformátumokat illetve az optikai átvitel sem...ez a gond. Ezért kell egy androidos box kodival...azzal minden menni fog.
-
hakos1987
őstag
-
mettek
addikt
válasz
klaca1978 #48801 üzenetére
Hogyne lenne. Kínai mediabox kodival vagy libre elec-kel telepítve. Menj át a médialejátszó topikba. Egy ilyen box kb 15-20ezer ft (amdroidos) de memóriakártyára telepíthető önálló videó lejátszó szoftver ilyen a már említett kodi vagy libre elec és akkor mehet winyóról vagy nasról az összes formátum.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
klaca1978 #48794 üzenetére
Én nem vacillálnék megvenném a 2x2.5-ös kábelt (elöl a teljesítmény miatt, hátul a hossz miatt). A csíptetőst nézd meg, mert ott lehet kicsi hely a kábelnak.
Az 500/m nem túl acélos minőségben(inkább 1000+-osak a minőségiek) , de nézz fel a [kácsa] honlapjára(csak kábelekkel foglalkoznak) normális áron vannak kábelek. Sztem.... -
evitiguF
senior tag
válasz
klaca1978 #48438 üzenetére
Német a cég, de van két üzlete Bécsben is.
Viszont ha nem értesz németül, úgy elég nehéz lesz, mert telefonon tudod csak úgy megrendelni, hogy a bécsi üzletben legyen átvehető.
Nekem nagyon-nagyon jókor jött, a hozzáértő srácokkal pont a napokban tárgyaltuk ki, hogy Denon vagy Onkyo legyen, már rendeltem volna idehaza 170-200ezerért, így meg 99.299Ftért kaptam meg.szerk.: ha van raktáron, akkor csak ott kell elmagyaráznod/mutogatnod, hogy mit akarsz venni.
[kép] - most van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest