- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola #74383 üzenetére
"sima cipőfűzőnek gondoltam"
Na de ez már 2600 ft-os cipőfűző, nem 250Ft-os.Nem vagyok meggyőződve róla, hogy bármiben is jobb lesz mint a jelenlegi, de legalább célhardver, meg nem is néz ki rosszul.
A pattogást szerintem nem oldja meg egy ettől sokkal drágább kábel sem, mert az nem kábel-hibából adódik.
-
jambiyya
őstag
válasz
rumkola #74125 üzenetére
Pár kivételtől eltekintve mindegyik különálló (tehát nem valami szet része) aktív mélynyomón van 1, de többnyire két RCA bemenet.
Ahol kettő is van, ott általában jelölik melyikbe kell dugni a kábelt. Ahol nem, ott szerintem mindegy.
Létezik Y sub kábel, ahol ketté van osztva a sub oldalon. Én minőségben nem, inkább csak hangerőben hallottam különbséget, de ezt meg egyszerű korrigálni +pár dB-el. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest