- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
-
embe
nagyúr
válasz
Yamahás #74361 üzenetére
4K UHD - ez a kép felbontását jelenti. Hány pontból áll a kapott kép.
A Dolby Vision, HDR: tulajdonképpen a kép minősége. Kontraszt, fényerő, dinamika stb.
Olvasd el! -
-
válasz
Yamahás #74139 üzenetére
Nekem ilyen a Yamaha RXA 1080 volt.Az egyik legjobb vas volt a kezemben zenére is. A NAD T758 ,ami most van az is szintén remekel sztereóban. Marantz 6015 jó volt, de ezektől elmaradt, cserében mindenre hoz egy elég jó kiegyensúlyozott szintet .Megérte anno az árát, és akinek eladtam nagyon szereti mozira és alkalmi zenére is.
-
törölt tag
válasz
Yamahás #74139 üzenetére
A jelenlegi árak borzasztóak, így az az AVR aminek a zenei sztereó képességei jók, annak busás ára van.
Denonnál a 4000-es széria, Marantznál az SR7007-től felfelé rendben van szerintem.
Sajnos ezek még 10 éve is 400 felett voltak..
Persze ez alatt is vannak egész jók, ez csak az én véleményem. -
-
-
-
válasz
Yamahás #73542 üzenetére
Egyrészt az ember a beszédhangra messze a legérzékenyebb (hangszert meg amúgy is ritkán hallasz élőben, és gyorsan el is felejted, hogy pontosan milyen, szóval zenére se olyan fontos a left/right, mint beszédre a center), illetve a film hangjainak nagyja a kép közepén történik, és mint ilyen, a centerre van keverve. Nálam például a left/right belépő, a center high-end. A frontjaim családjába tartozó centert nem tudtam elviselni, annyira természetellenes volt, míg a frontokkal soha nem volt gondom.
-
-
-
válasz
Yamahás #70627 üzenetére
Jóval kisebb méretben már csak zártak vagy 10"-esek vannak, mindkettőt kerülném. A legjobb zártakból is kettő ér fel egy reflexessel, ez nálad a Velodyne SPL-1200 lehetne, és valóban lehengerlő műsorra képes párban, de a "jóval" rész bukik, alig pár centivel kisebb minden tengelyen.
-
BIGi75
senior tag
válasz
Yamahás #70386 üzenetére
Kb. Gyerekkoromban (80as évek) orgonatanárhoz jártam. Otthon Videoton RM magnó, nála meg egy Hitachi HIFI torony. Akkor láttam először HIFI-t, eldöntöttem, hogy nekem is lesz egyszer egy ilyenem. Pár éve szedegettem össze. Semmi extra; HA3700, HS3 hangfalakkal + tuner, deck, LP. De az erősítőnek még mindíg nagyon szép hangja van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest