- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Dorian #56356 üzenetére
Azért , hogy informálódjon. Én azt teszem és nem azt amit mondanak. Az információk alapján majd ÉN döntök. Azért írtam azt amit, hogy legyen másik vélemény is.
BBéci : Nem tudom ki sértődött meg, én nem személyeskedtem a TE rendszereddel, de TE most már nem először emlegeted az enyémet. Most akkor ki sértődött meg. Azért mert nem egyezik a véleményünk, mint látod sok mindenben soha nem is fog. De nincs harag és sértődés. Indulatból nem én nyomulok sok esetben. Részemről ennyi.
U.I:Egyébként meg hamarosan jön a RUBICON , na az mennyire túlárazott és nem azon az áron jön és a másik sem azon az áron jött amit te-ti állandóan emlegettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest