- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ugyanaz a helyzet, mint a HDMI-nél. Az ellenőrzések miatt vagy megérkezik az adat, vagy nem (ilyenkor egyszerűen olvasási hibával megáll a lejátszás), de olyan nem fordulhat elő, hogy torzul az adat. Illetve igen, de erre az esély olyan kicsi, hogy ha az univerzum keletkezése óta próbálkoznál vele, akkor is maximum 10 hibás bit jutna át. Kizárólag akkor kell jobbat venni egy digitális kábelből, ha gyenge az anyagösszetétele ahhoz, hogy célba juttassa az adatot.
-
Nemir Ombe
addikt
120e-ből én a használtpiacon nézelődnék vagy újban az állványos dobozok között ....
(használtban ki lehet fogni állóban pl.: Dali Conept, Canton GLE, Elac 207 .... (nemrég ezeket láttam 100e körül/alatt), újonnan állványosban pl.: Canton 520.2, Klipsch RB81, Castle Knight 2 .... sok állványos pl. lényegesen jobban szól, mint egy belépő álló, még a fele/harmada méret ellenére is .... )
-
Nemir Ombe
addikt
Mér' akarsz vele mást bünteni.... !?
(amúgy ne ess kétségbe, pl. a Wharfedale Valdus/Vardus és a Mission MV sorotata (és van még pár gyártó/tipus) sem sokkal különb, csak "látványosabb".... sajnos az olcsó belépőkategória ilyen csak a ráírt név miatt van/lehet eltérés az árban .... )
-
BBéci
legenda
Itt van a könyvespolcom tetején egy pár Surround 200, mindkettőre ráhúztam egy baseball sapkát, egyfajta díszként funkcionálnak, másra nem alkalmasak. No nem a sapkák, azokat néha a fejemre teszem.
Bitang nagy mellényúlás volt részemről, amikor megvettem őket. Képes voltam Vecsésről Káposztásmegyerig elautózni értük, aztán pár hét után mentek a levesbe, annyira élvezhetetlen a hangjuk. A centerre ugyanez érvényes, egy tartozás fejében beszámítottam, még pocsékabb a hangja, mint a Surround 200-aknak.
A Studio 180 pedig az a hangdoboz, amit akkor említünk, amikor elrettentő példára van szükség. Ezek még belépő szinten sem nyújtanak elfogadható hangzást. -
Nemir Ombe
addikt
Szerintem ne a hátterekhez vegyél frontoka (és centert) vegyél egy pár jobb dobozt előre és ahhoz vedd/cseréld a többit .... pár napja is volt linkelve sok "jóáras" doboz itthonról és külföldről ....
liszi70:
Mostanában nincs elég "kábeles téma", igy áttértél a "hangerő placebó"-ra .....
-
zsoika
addikt
Szia! Szervizbe én tutira nem vinném, de otthon dolgozó szakit még lehet megér attól függően hogy mit csinál(vagy mit nem).
Vedd le a burkolatot és keress púpos vagy kifolyt kondikat(általában azzal szokott lenni a baj és otthon is javítható) esetleg a panelon égési nyomot. Ha a hiba megvan akkor számítható a jav.ktg és eldöntheted, hogy megér e neked annyit.Ide tenném fel a kérdést és az ármestereknek meg ide ,de szerintem olyan 20eFt ot ér .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest