Hirdetés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
evitiguF #49122 üzenetére
Te tudod, melyik módban szólal meg.
Azért írtam, hogy néma lesz, mert többen arra panaszkodtak. Saját tapasztalatom nincs, jó ideje eszemben nem jutna tv lejátszóját használni, szívtam velük eleget.
Amit bemásoltál, az egy erősítő kezelésijéből származik?
Igazából az egészet nem értem. Ha a tv kiadná a DTS-HD-t, akkor az összes pontnak meg kellene jelennie a lehetőségek között. Butítva adja ki, ezért kell külső lejátszó, vagy lemondasz a HD hangsávokról, ami belépő szinten nem nagy veszteség.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest