Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
denesdr
addikt
válasz
ozzy711 #35165 üzenetére
Igen, hehe, valóban nem mai "találmány".
Azért lett négyzet, mert minimális előlapot szerettem volna, de nem akartam kör- meg mindenféle bonyolult formájút.
Egyébként az előlap, hozta az elvárt dolgot, hogy ilyen lett, csak a dobozon belüli dolgokkal akadt némi fennforgás. Valójában lehetett volna téglalap formájú is, mert függőleges irányban el lehetett volna nyújtani, de nem akartam, mert jóval magasabb lett volna a felépítmény. De mivel a doboz alatt és fölötte is van valami, így a hangszóró nem négyzetnek látja az előlapot. Besüllyesztés, lekerekítés megvan.
A frekiátvitel elég szép lett, itt nem volt különösebb meglepetés.
Igen az a doboz ami Tigrisnél is járt, új közepet (8") kapott, ami jobban passzol ehhez a tölcsér+magas kombóhoz.#35163 szazbolha
Csak kettéosztottam, az össztérfogat nem lett kisebb, pontosabban csak a merevítő-terelő anyagának a térfogatával lett kisebb, de ez nem számottevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest