Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sonny007
üzenetére
Ehhez a zenéhez erősebben hajtható, mély terén erős (mély orientált) hangfal lehet a jó.
Magnat, JBL, régebbi HECO, stb.
Erősítőket már soroltam.
Kezd a gyenge láncszemmel: a hangdobozaiddal! Add el őket, hirdesd meg, aztán kiderül. Az erősítődet is hírhedetted, majd kiderül, mennyire rabolnak rá (főleg, hogy erős darab a leírásod szerint). Kereshetsz olyat is, amit esetleg elcserélnének, van aki a jobb hangminőséget feláldozná egy hajthatóbb darabért.(pl hangosítás).
Egy jó hangdobozhoz arra a 12 m2-re bőségesen elég az erősítők java része! Nem kell neked a 160 watt...inkább minőséget kell keress.
Az eddig felsoroltakon kívül érdemes lehet még akár egynémely Denont is figyelembe venned, de lehet Harman Kardon akár...
A legjárhatóbb út az lehet, ha elpasszolod a dobozaid, megveszed az új dobozpárt, aztán meghallgatod az erősítőddel. Lehet, hogy meg is maradsz annál a párosításnál.
lancerboy: Tippem, hogy elég sok erősítőnek jobb a hangja a Quadnál. Nem kidobatni akarom vele: adja el, ha tudja, előtte hallgatózzon, Marantz, Yamaha sorolhatnánk vonalon, aztán döntsön, ne vakon ugráljon. Biztosan vannak kiválóan megépített darabok belőle. Ennek nem hallottuk a hangját...általánosságban véve pedig...hallgatózzon. Ez így korrekt, nem? Ezt írtam eddig is...csak én hallottam már pár dolgot (Quadot is), erre alapoztam a tanácsom.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest