- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval az van, hogy 5 éve vettem itt Hardveraprón pár Kiosk PC-t, hogy majd milyen jó lesz itt-ott a házban elhelyezni, okosotthon HUB-nak, kamerák képét kitenni rá, buszmenetrendet, időjárást, stb.
Aztán azóta csak párszor használtam őket, véglegesen nem helyeztem ki sosem. Most viszont akartam vele foglalkozni, és egy RAM upgrade miatt kifordítottam belőle az alaplapját, és megláttam, hogy ebben még mPCIe is lehetne.
Az pedig nagy segítség lenne, mert akkor tényleg pikk-pakk ki tudnám tenni, mert nincs szükség se LAN kábelre, se wifi donglere. Mivel van több darab, szerencsét próbáltam.
Van pár donor alaplapom amiről levettem egy foglalatot.
Sajnos leszedéskor hiába láttam úgy, hogy már minden pin megolvadt, nem akart mozdulni, és ráfogtam erősen (Azt hittem alul le van ragasztva).Végül lejött, és feltenni már könnyebb volt:
[kép]
Tettem át egy forrasztható anyát is. Igaz, ez utóbbi furatba lenne való.
[kép]
Emiatt minimálisan ágaskodik benne a kártya
[kép]
De az eredmény a lényeg:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Peugeot, Citroën topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest