Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android szakmai topik
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wxppro
aktív tag
Nekem van egy Scythe rezonancia-csökkentőm, amit nem használok, de azt csak 5.25-ös helyre lehet betenni, és 4 vinyó fér bele. Itt egy kép, gumibakokkal kapcsolódik az 5.25-ös kerethez, tehát nincs semmilyen fémes kapcsolat, plusz a vinyó sem érintkezik a fémkerettel, mert gumiborítású belül. Fotó:
2500-ért vettem, ha megfelel Neked, 2k-ért odaadom, és megoldódnak a problémáid...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest