- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
varek
csendes tag
Ma cseréltem le a gép ház hűtőit Alpenföhn® Wing Boost 2 -re három ventilátort cseréltem le. Az alaplapom Asus x370 pro amelyen egy AIO_Pump, W_Pump és CHA_FAN1és CHA_FAN 2 aljzat van. A CHA_1-re egy ventilátort , a CHA_2-re kettő ventilátort kötöttem.
A problémám az, hogy a biosban a CHA-2 N/A jelzést ad nem mutat fordulatszámot, az AIO_PUMP viszont igen. Az alaplap gépkönyve szerint jó helyre csatlakoztattam a ventilátorokat.
Kérdésem mi lehet a probléma -
varek
csendes tag
Sziasztok !
Asus X370 alaplapom van és Noctua D 15 hűtőt szeretnék tenni a ryzen cpu.ra. Kérdésen a CPU_OPT CPU_FAN- csatlakozóra ráköthető az egy- egy ventilátor vagy alkalmazni kell az y elosztót. -
varek
csendes tag
Van egy ColerMaster Masterchase pro 5 házamam és egy Asus x370 prime pro alaplapom.
Az alaplapon 2 db 4 pines CHA , továbbá 2-1 db W_ pump, és AIO_ pump csarlakozó is van.
A házban viszont 3 db 3 pines ventilátor van.. Kérdésem a harmadik ventilátor ráköthető-e a W. illetve AIO_ pump csatlakozóra.
A CPU hűtése Noctua D15.-tel. valósul meg.[ Szerkesztve ]
-
varek
csendes tag
Cooler Master Masterpro 5 házam van benne három ventilátor 3 pines csatlakozóval. Viszont az új alaplapon asus x370 pro 4 pines ventilátor csatlakozók vannak. Kaptam a házhoz 3 db 3 pinról 4 pinre történő átalakítót de azok az AM4-es alaplapokhoz nem jók túl hosszuak.
Az a kérdésem kapható-e átalkító vagy ki kell cserélnem 4 pines csatlakozóval ellátott ventillátorokra a házat. Ha igen melyik ventillátort javasoljátok 140-es és 120-as ventillátorokról van szó..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest