-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
Mekibácsi #6276 üzenetére
Ha nincs fancontroll, akkor mindenképpen valami kisfordulatszámút válassz (pl ami irtam), bár lehet, hogy még ez is hangos lesz. Mindenkinek más a hallása..xD (ami én irtam az is 3 pines!)
Vannak ellenben olyanok, amelyek külső szabályzósok, azaz a szabályzó kivezethető pl a PCI helyre.
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
Mekibácsi #6274 üzenetére
Szia, szerintem érdemes valamilyen ventit venni a gépedbe, mert elég nagy szerepe van a hűtésben (főleg ha tuningolsz), különösen az alaplap melegedését tudja csökkenteni, de a proci hűtését is segíti.
A leghatékonyabb ha előre és hátra is tudsz venni, persze ehhez nem árt egy elöl is szellőző ház.
Ha veszel, mostanában ilyet ajánlanak mindenhol, nekem is van egy ilyenem, egy 1201-es.
A hangzavart általában az is okozza, hogy ezek 3 pinesek és nem mindegyik alaplap tudja őket szabályozni és 100%-n pörögnek. Ezért érdemes erre figyelni és megnézni azt, hogy lehetőleg kis fordulatszámon menjenek, ha a hang is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged