- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Skynet258 #34268 üzenetére
Látom a többiek már írták. Külföldi fórumokon a felső első ventit beszívásra szokták rakni, mert állítólag az a jó.
Nem tudom mit csináljak a két Wingboost3-al, szerintem azokat fel fogom rakni felülre, elöl pedig megpróbálok 3x120-at, hogy mit azt még nem tudom, azt írják kint, hogy legalább 1,4-es légnyomás kell ahhoz, hogy a meshify elején lévő porvédőn a megfelelő mennyiséget tudja átszívni. Talán a 3x Apache beszív, 1x Apache kitol hátul, 1x Wingboost ki, 1x be felül lesz nálam a nyerő, majd meglátom még. A Corsair ML ventiket is néztem csomagban. Ami viszont nagy kérdés, hogy mivel fogok ennyi ventit szabályozni. Az megoldható, hogy veszek egy 4pin to 4x4pin elosztót, a lapon pedig beállítom, hogy 9V-ot adjon neki és akkor mindegyik rákötött venti 9V-on fog menni? -
abdulka1
őstag
válasz
Skynet258 #34268 üzenetére
Szia!
Véletlenül nem próbáltad még egy, illetve mindkét felső venti nélkül?
Jelenleg kevesebb a betolt friss levegő, mint a távozó "rossz". Így negatív nyomás van a házban ami, minden lehetséges résen, nyíláson plusz levegőt szív befelé.
Ennek általában fokozott porosodás, és kevésbé hatékony hűtés az eredménye.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Savanya
addikt
válasz
Skynet258 #32777 üzenetére
Nekem sima Halos volt 2db 14-es és 1db 12-es . Sajnos átalakítókábelt kellett hozzá készítenem , de legalább fele annyiba kerül mint a LUX . Ennyire sokat viszont nem ér az RGB . Coolermasterhez is 3eft volt a splitter .Corsair-hoz meg 9eft a vezérlő + hub , ráadásul túl drága még a venti is .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #32773 üzenetére
Na lehet Phanteks Halos lesz a vége, már csak az a kérdés, hogy a Lux vagy a sima. Most az hogy műanyag vagy alu kevésbé mozgat, láncba lehet fűzni mindkettőt - de ha jól értem akkor csak a Lux mellé adnak RGB kábelt, amivel az alaplaphoz tud csatlakozni? És ezen a nyomon elindulva veszek egy Lux-ot a kábel miatt és mondjuk kettő simát?
Vagy nem tudom, látnom kéne élőben hogy mi van a dobozban.
A Corsair LL120 egyszerűbb vásár lenne (na meg drágább is), de akkor el kéne adni az SW3-akat, meg kevésbé is lenne jó a hűtés.
Áh hatalmas problémák ezek na. -
válasz
Skynet258 #32770 üzenetére
A legjott RGB-s venti = BQ SW3+Phanteks Halos vagySilverstone FG142/122 RGB
-
Cseneles
őstag
válasz
Skynet258 #27647 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek a Nanoxia Ds 1800rpm mennyire valo bordára? Csendes es minosegibb ventiket keresek osszesen 7db-ot komplett vizhuteses gepbe. Most Phobya G-silent van, nem mondom h rossz de ha mar teljesitmeny kell 1200rpm-en kisse hangos. Nem csak szelzaja van hanem szerintem a motorja bug kicsit! Nyilvan a jo venti draga is de talan tudtok ajanlani par alternativat! Ha elgurul a gyogyszer megveszem valahonnet raktarrol a Phobya eloop 1800rpm verziojat viszont ha van olcsobb alternativa annak jobban orulnek😊 120mm-es venti kellene
Udv
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Skynet258 #27640 üzenetére
A kompakton biztos cserélném a ventiket ha csendet akarsz.Arra az Akasa Apache-t javasolnám,vagy ha a legjobb kell akkor eLoop B12PS vagy B12-2.
Ha a házhűtők megfelelnek jelenleg neked akkor oké,mondjuk a hátsónak nincs sok értelme-tutira porba szabályoznám.Ha fejleszteni akarod a ház hűtését is,akkor előre tegyél 2 db 140-s ventit.Ezekből amiket ajánlok:
Aerocool Dead Silence 140 (a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)
Noiseblocker eLoop B14-2
Alpenföhn Wing Boost 2 Plus 14cm(csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)
Be Quiet Shadow Wings vagy Silent Wings 140Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamdias RGB új beépíthető ventillátor 6hó jótállással!
- BE QUIET! Silent Wings Pro 4 140mm PWM fekete (3db)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kedvező áron eladó!
- DC csatlakozós ventilátor kábel - 1 utas vagy 3 utas változat
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest