-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
Csandi #44826 üzenetére
Igazából itthon is vannak bútoros boltok ahol vásárolhatunk méterre szivacsot. Csak kell rendelnem egy headphone holder-t mert a Panzer MAX-on volt gyárilag.
Apex AIR-en nem lesz. Emiatt el kell érni az 5 ezres kosarat és innen jött az ötlet
Venti porszűrőt rábízom magam a mesh-re és a panel 3. emeletére (na meg az elmúlt 8 év panelesdi tapasztalatomra) . Jövőre majd a Ház építkezés után rérek porszűrőt fantáziálni -
Pityu.
nagyúr
válasz
Csandi #44711 üzenetére
Hát ha mondjuk valami komoly munkára használod akkor érthető de ha csak átlag vagy játék felhasználásra megy akkor pénz kidobás.Én is frissítettem a gépen olyan négyszáz pár ezer lett volna amit költeni kellett volna de kijött 215EFt-ből mert eladtam a régebbi cuccaimat és annak az értéke ment bele a fejlesztésbe az előző gépem olyan hatszáz pár ezerbe került de tökéletesen kiszolgált én annál biztos,hogy többet nem adnék gépért mert az már lélektani határ felett van.Ha azt nézem ,hogy mennyiből van meg a gépem meg a tiednek az értékéhez viszonyítva mennyi mindenben is bőven erős pár évig.Valamikor én is motoroztam de hál isten ma már nem érdekel na meg ugye gazdag sem vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Telekom mobilszolgáltatások
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest