- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
tomgabor #44772 üzenetére
Nekem az A12x25 PWM (chromax) 0 hangot ad ki magából, semmilyen csapághang, búgás, szélzaj vagy akármi, benyomom a gépet és ugyanolyan hangja van mintha még ki lenne kapcsolva. 4 darab van a házban. Táp ugye zero fan mode-on van, vidikari ventik pedig még sosem pörögtek fel. (Proci hűtő is Noctua, NH-D15S a chromax a gyári ventijével, az is hangtalan)
-
Zamma
őstag
válasz
tomgabor #43982 üzenetére
Én alapból nem ajánlom a 140-es ventiket, mert papíron bár nagyobb a teljesítményük mint a 120-asoknak a gyakorlatban tudnak hangosak lenni...
Az is megszívlelendő hogy ha a ventik ugyanúgy 25 mm mélyek ne nagyon számítsunk nagy előnyökre. Amiket írtam azokban nem fogsz csalódni. -
NightGT
senior tag
válasz
tomgabor #34515 üzenetére
Szia,
High-end ventik alapvetően folyadékcsapágyasak, a Noctua NF-A9, amiről fentebb írtam, az pl. 92es.
Ebben a méretben prémium kategóriában a Silent Wings 2, illetve a Shadow Wings 2 ventiket szokták ajánlani a Be Quiettől. A Shadow Wings mondjuk puskacsapágyas, de én azon nem aggódnék (motorhangja őtőlük a legalapabb Pure Wings-nek sincs nálam)
Összehasonlítani sajnos nem tudom őket, pedig kíváncsi lennék...na majd ráteszem a kezem egyre
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Noctua ventik 6db
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ASUS TUF Gaming F16
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged