- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csak azért, mert aki látott már ilyen ventit szétszerelve, az tudja hogy nem olyan könnyű a megfelelő helyre csöppenteni összerakott állapotában. Én már magam is próbálkoztam nem is egy ventivel, ráadásul én kontoxszal fújtam be, és még szétkapva sem könnyű pont jó helyre felvinni a kenőanyagot úgy, hogy a többi részt ne lucskosítsuk el fölöslegesen.
De a lényeg hogy neki most működött a dolog, egy ideig nem lesz gond.. -
BlacKSouL
addikt
Ami már ennyire jól hallhatóan csapágyas, azt előbb-utóbb inkább ki kéne cserélni, mert amint elpárolog vagy beszennyeződik az olaj, vagy akár a zsír, ugyanúgy vissza fog hangosodni. Bár átmenetileg orvosolja a problémát az igaz. De nagyon nem mindegy az olaj vagy a zsír minősége sem.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a venti melyik részére csöppentette azt az egy csepp olajat. -
BlacKSouL
addikt
Nekem pont 1600-as S-Flexem van, egy 5V-11V-os szabályzón van(Zalman FanMate2) Maxon így 1450-et forog, min-en 830-at, de 1200 alatt már nincs hangja, pontosabban a hátlapi rácsomon van minimális szélzaj, de amúgy nem sok, közben pedig megfelelően szellőzteti a házam. Vagyis teljes terhelésnél sem kellett tekernem 1250 fölé, a maradék 200rpm-nyi fordulat a tartalék nyárra
Alapon pedig 950-1000-et forog, és szó szerint néma.
Ja, és ha a 30.000 óra kevés volt a SilentBlade-nél, akkor ezzel kapsz 300.000-etS-FDB
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged