-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
M0ng00se #30282 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Már ezzel sokat segítettél, hogy leírtad, merre keresgéljek.
Sokat szenvedtem vele. Többször próbálkoztam már régebben is.
Aztán a google is segített. És végül egy youtube videó "világosított fel" ezen a téren.
Hátha egyszer másnak is hasznára lesz. -
-
Grózi
Topikgazda
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
M0ng00se #29650 üzenetére
több != jobb
De ha ennyire biztos vagy a dologban, akkor állj neki kísérletezni, minden adott, hogy kimérd összes konfigurációt. Eléggé meg vagyok győződve arról, hogy konzisztens módon mérve (azaz egyenlő körülményekből indulva) a 2×14 + 12 szabályozva rosszabb lesz hőfokban, mint 2×14 szabályozva. Nem szabályozva pedig legfeljebb döntetlenre jönnek majd ki.
-
dqdb
nagyúr
válasz
M0ng00se #29645 üzenetére
Most van két egyforma ventilátorod, amelyek azonos bemenő jelre azonos módon reagálva tandemben működnek. Ebbe a rendszerbe be akarsz tenni egy teljesen más típust (hiába ugyanaz a neve, más az átmérője, más a gyártó szerint is a motor benne, másképpen reagál ugyanarra a bemenő jelre), amitől borulhat minden. Miért vagy biztos abban, hogy jobb lesz az eredmény 2+1 ventilátorral, mint 2 ventilátorral?
-
dqdb
nagyúr
válasz
M0ng00se #29108 üzenetére
Hagyományos vonalon a Viper az egyik legdurvább légszállítású-statikus nyomású darab. Ha az is kevés, akkor csapj fel például egy Delta katalógust (vagy bármely más ipari gyártó is jó), és a légszállítás-statikus nyomás adatok alapján nézz ki valamit, csak nem biztos, hogy egyszerű lesz vele egy szobában megmaradni
Ha még az is kevés, akkor vannak 220 voltról üzemelő ipari darabok is
-
Speed®
titán
válasz
M0ng00se #29105 üzenetére
A K2n nem fog segíteni a gyári pároshoz képest szvsz semmi..elég jók azok a WB2k. Ha akkora fűtőérték van alatta, lehet elmennék a 240es kompaktok felé
Bár az FX6300 nem kazán, gondolom kapja a feszt rendesen..kell a +tempó? FX8xx0re váltás lehet jobban kifizetődő, mint ~20ks hűtőben gondolkodni..
-
zsoika
addikt
válasz
M0ng00se #12478 üzenetére
Szia! A régi gépemben az alacsony van de rézmaggal, nem tudom hogy a nagyobb hűtő rézmagos e? Lehet azért magassabb a sima mert alu? Egyébként jól hűti a procit(q8300), bár nincs tuningolva...ja és baromi hangos 3000 fordulat körüli ha jól emléxem BF4 alatt. Tudom ez nem válasz a kérdésedre, de most már engem is érdekel még ha ez nem is az a topik.
-
Beretvás
veterán
válasz
M0ng00se #11114 üzenetére
rács kialakítása is más a házakon.. érdekes anomália de lényegtelen...
nem éppen az számít hogy te mit érzel mennyi levegő jön ki a hátsó ventinél, viszont a legvalószínűbb, hogy az új ház nem zár olyan jól mint a régi vagy több a rács rajta és ott megy ki a levegő nem pedig a hátsó ventinél..
-
neko18
senior tag
válasz
M0ng00se #11108 üzenetére
Esetleg lesd meg mennyi levegőt tudnak szállítani (CFM)
Mert láttam már olyan ventit is ami 6k rpm-en pörög és ugyanakkor mint ami 2k rpm-en megy még is jobb a hűtése az utóbbinak.Megnézted hogy fordítva tetted-e bele?
Az ember hibázik leginkább a legegyszerűbb dolgokban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest