- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Nuada herceg #30964 üzenetére
A régebbi lapok zöme pwm alapon jobban szabályoz,de általában csak a cpu_fan-n.
Kezdésnek ellenőrizd a lapod ventialjzatainak lábkiosztását a Manualban!! -
Grózi
Topikgazda
válasz
Nuada herceg #30935 üzenetére
Ez a videó [link] segít a Speedfan beállításában,ha ezzel se megy akkor megvan a topicja ahol segítenek.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Nuada herceg #30888 üzenetére
Minden vga "sziv", tolja a levegot ra a sajat bordajara. Sztem nem lesz gondja ott lent se, az 1060 nem forro kartya, foleg ha kello friss levego jut be elol a hazba.
A corsair nem tudom, attol fugg, rgb-s? -
válasz
Nuada herceg #30888 üzenetére
Szia!
Mennyire melegszik amúgy a mini vga? Szoktad nézni használat közben?
-
válasz
Nuada herceg #30283 üzenetére
Valami ilyesmit mondtam volna én is, mint ami a videóban van. Gyakran használom a progit, általában ha netezek leveszem nullára a procihűtő ventiket. Egyedül ami zavar hogy néha belefagy a gép a speedfan megnyitásába
-
válasz
Nuada herceg #30281 üzenetére
Üdv!
Nem vagyok most otthon, de be lehet azt is konfigurálni. A "configure" alatt kell keresgélni, ha hazaértem írok. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Nuada herceg #30260 üzenetére
Szia!
Én is itteni ajánlás alapján töltöttem le a lapom oldaláról a friss AiSuite programot, ami a Fan Xpert 4-et tartalmazza.
MD
L -
abdulka1
őstag
válasz
Szia!
Az egyik windows frissítéssel nem voltak kompatibilisek az AI Suite régebbi verziói, ezért nem működik újratelepítés után sem.
Telepítsd fel ezt [link] -
Grózi
Topikgazda
válasz
SpeedFan.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Nuada herceg #27851 üzenetére
Nos én a helyedben nem tenném át oldalra. Ha jól látom, akkor nincs ODD a gépben. Akkor oda felülre szépen kábelkötegelővel beapplikálsz még egy arctic ventit, amit pl elosztóval teszel egy csatira az alsóval (vagy pst-s típust veszel) és már is több levegő jut be.
Nekem is így van most, sőt melóba találtam olyan régi odd takarót, ami lyukacsos és az van berakva, tehát mindenképp neked is valami szellős előlapszerű kell oda.Máskülönben nem tudom milyen táp, de azért az se tévesszen meg, hogy melegszik ám az is ha meg van terhelve meg olyan féle is.
Korábban nekem is volt npower táp, de lecseréltem és már is hűvősebb levegőt fúj. -
Zebu
addikt
válasz
Nuada herceg #27851 üzenetére
Én hagynám szîvónak hátul. Enélkül radiátorod lesz. Csak az első kevés magában hogy meglegyen a folyamatos áramlásod.
Szerintem...
Szerk: nem tűnik egy jól szellőző háznak. De lehet tévedek
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Nuada herceg #27504 üzenetére
Tudni kéne a pontos konfigot és háztípust!
-
dqdb
nagyúr
válasz
Nuada herceg #26841 üzenetére
A két CHA_FAN lábkiosztás hibridnek tűnik, a BIOS-ban a Hardware Monitorban keress olyasmi beállítást, hogy Chassis Fan X Q-Fan Control, és ott állítsd át DC Mode-ra az értékét. Ha nincsen ilyen, akkor az szívás, és sosem fogod tudni szabályozni a ventilátorokat (a három pines PWR_FAN szabályozhatatlan).
Az ASUS-tól kell letölteni a Fan Xpert programot az alaplapodhoz tartozó support oldalról, azzal tudod a szabályozást Windows alól finomhangolni (a BIOS-on kívül persze).
-
dqdb
nagyúr
válasz
Nuada herceg #26837 üzenetére
Azok a ventilátorok szabályozva is hangosak lesznek, pár hónap múlva még hangosabbak.
Keresd meg az alaplapod kézikönyvében az Internal Connectors fejezet azon részét, ahol a ventilátorcsatlakozók lábkiosztása látható. A téma-összefoglalóban szerepel a megfejtés hozzá, ha nem boldogulnál vele, akkor dobd be ide képként a fenti részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged