Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Havernak is ilyen tápja van csak 650W-os és alapból elég hangos a ventije. Nekem olyan van mint neked csak nem a pro hanem a "ts" kivitel, az elég halk amúgy, de lehet hallani mikor megjön a hangja. (most pl az asztalon van még a gép, várom a gépházat, így meg sem mukkan
)
-
LJ.
tag
Bocsi, kifuottam a szerkesztésből...
Ja és igen, azért nézegettem a PWM-eseket, mert kivezetni tervezem a venti kábelét az alaplara, és onnan szabályozni. Ez gondolom megoldható így minden probléma nélkül, nem? Nem igazán szeretnék kábeleket vagdosni és forrasztgatni, természetesen ha nincs másik út, akkor maradok annál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest