- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
anytime #10228 üzenetére
TY-147 is csak a PC Gear-nél van
a sickleflow pedig nem győzött meg a kommentek alapján
-
-
nemtabo
aktív tag
válasz
anytime #10150 üzenetére
Én sem találtam semmi adatot a hátsó ventiről, ill. egy oldalon azt írták, hogy "ventillátorok:12cm", de tudom, hogy szoktak olcsó és vékony házakba 92v80mm-es tenni hátra, egyszerűen nem igazán fér oda 12cm-es. Nagyon halovány ez, szoktam, is fogni a fejem, amikor valaki 4 magos K-s procis, hd78.. vga-s konfigot akar 6-8.000.-Ft-os házba tenni, és hiába ajánlanak neki rendes hátul felül szellőző házat. Kisvártatva meg a "milyen cpu hűtőt vegyek" topikba panaszkodik, hogy miért olyan meleg a procija.
-
törölt tag
válasz
anytime #10140 üzenetére
kiírtam az adatlapomra a konfigomat.
csak hátsó ventit akarok, az elülső jó ahogy van.
az a gond, hogy nem értek hozzá mit honnan kell mérni, de ti biztos okosabbak vagytok úgyhogy megmutatom milyen: link
pénzügyi keret.. az minél kevesebb, tényleg elég a legolcsóbb ami éltetni tudja ezt a konfigot. -
krichd1
addikt
-
krichd1
addikt
válasz
anytime #10102 üzenetére
Nekem volt pár éve Noctua NF-S12B FLX és nagyon nem tetszett. Zavaró hangja volt, alig hűtött vmit, ráadásul legdrágább ventik között volt akkor. Azóta nem érdekelnek a Noctua ventik.
Azóta kijött a P12 széria, aminek javult sokat a légszállítása, illetve később az F12, ami talán már normális venti. De még mindig lehet találni fele annyiért hasonlóan jót.
Gyári adatokkal inkább ne fáraszd magad. -
krichd1
addikt
válasz
anytime #10085 üzenetére
Bitfenix Spectre Pro, ha jól tudom a 230mm-es is a 200mm szabvány furatba szerelhető.
(#10086) dav<3: Párszor már le lett írva a topikban, hogy gyári értékeket nem szabad elhinni, fenntartásokkal kell kezelni. Ettől függetlenül a Sickleflow egy nagyon jó ár/érték arányú venti, az AC ventik helyett inkább ezt ajánlom. A többi CM ventit felejtsd el.
(#10088) anytime: Excalibur leveri
Zajban sokkal erősebb, igen.
-
dav<3
tag
válasz
anytime #10084 üzenetére
Most láttam meg ezt a ventit és nem nagyon hiszek a szememnek... Szóval 2000-es fordulat 70CFM légáramlat és mindössze 19dB??!!?!?!?!? Igaz ez?!?!?!?!?!? Mert ha ez igaz ez az egyik legjobb venti sztem ilyen alacsony hangal ekkora légáramlatot kelteni nem is értem. Szerintem elszámoltak valamit a gyártó oldalán.
-
krichd1
addikt
válasz
anytime #10061 üzenetére
Ha már Noctua, akkor F12, az S12 nem túl jól sikerült darab, legalábbis a mai kínálatban. Venti ügyben olvass vissza pár oldalt, majdnem minden nap le van írva kb. ugyanazok az ajánlott ventik. Előlapi szabályzóval lehet természetesen 3pines ventiket szabályozni. Sőt manapság elég sok alaplappal is.
(#10062) anytime: Teszteken elég jól szerepelt, még nem volt ilyenem.
-
Nyuszo01
tag
válasz
anytime #9897 üzenetére
Ezelött sosem volt szabályzom, de ez nagyon tetszik nekem. Egyetlen egy dolog ami annyira nem tetszik, hogy kék szinű a kijelző. Bár már annyira nem zavar. De ami nagyon szuper, hogy sok dolgot kaptam hozzá. Amit a vásálrás elött nem is tudtam. Kaptam 6db 3pines hosszabito kábelt, meg 6db hőérzékelös káblet. Meg itt teljesen kilehet kapcsolni a ventillátort, szerintem ez is tök jó, mert igy tudtam tesztelni a ventillátorok hangját. De nagyon vigyázok rá, én pl. a foliát lesem szedtem a kijelzöről. Igy is tökéletesen látom. Igy néz ki most: házikó Vagy ez a link: album
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest