- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
Talán itt: Épített vízhűtés (nem kompakt) topic, esetleg itt: Kompakt vízhűtés.
-
Zamma
őstag
Antec az EU-ban is elég ritkaság, Stormból is csak 120-as modell [link] ...
Ezt a 30 mm dolgot szerintem engedd el, mert sok falba ütközhetsz emiatt...
Toughfan 14-et ajánlom (25 mm) - illetve a Kaze Flex 140 Square-et (27 mm), mert bár gyengébb, de csendesebb is némileg.
(120-asban persze instant buy a Phanteks T30 -amely itthon kapható - vagy a Mobius 120 OC.)
-
dqdb
nagyúr
Ahogyan abridabri írta, bordánál a statikus nyomás számít, ami minél vastagabb, annál inkább. Én ezt még kiegészíteném azzal, hogy nem a gyári specifikációban
hazudottszereplő adat számít, hanem a valóságban produkált, szóval ne csak az adatlap alapján vásárolj, mert meglepetés érhet. -
ViZion
félisten
Pro: gumi, illetve szilikon, tehát rezgést nem viszi át. Könnyű felszerelni
Kontra: UV-takonyzöldet küldtek... Fenti 14 cm-es ventit végül nem bíztam rá, nem éreztem, h megtartaná. Színe miatt végül nem építettem be máshol sem.Igazán a gumigyűrűs/alátétes csavar lenne a tuti, mint a jobb HDD kereteken, csak a ventiknél nehezen szerelhető lenne úgy...
Mit vettem végül? Teszkóbótba' van ilyen ajtóütköző, szilikon félgömböcskék, öntapisak. Abból raktam a venti 4 oldal élére, úgy csavartam be.
-
Eli_Stone
aktív tag
Házba nagy légszállításra: NOCTUA NF-S12B FLX v. Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-4 v. CORSAIR Air Series AF120 Quiet Edition High Airflow v. CORSAIR Air Series AF120 Performance Edition High Airflow 120mm
procihűtőre: NOCTUA NF-P12 v. Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-4
Vagy PWM-es NOCTUA NF-P12 PWM v. Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-PPl ezek, de lehetne még sorolni a Scythe, Be Quiet, stb.. ventiket is. A Coolink sem tűnik rossznak, de youtubon keress rá pl a 120p-re és figyeld meg fullra felpörgetve elég hangos.
-
nemtabo
aktív tag
-
nemtabo
aktív tag
Szerintem nem. A vga-d 260mm, ha nem vetted ki a hdd keretet, akkor ott számolmányom alapján marad egy kb 4 cm-es rés, na ott nem fog átfújni, egyénként tapasztalatom szerint nem feltolná, hanem gyengítik egymást.
Fentre talán több levegő juthat, ha lehetőséged van a felső 2 hdd keretet kivenni, és onnan tud áramlani a levegő a vga felé is.Kicsit jobb lett volna, ha fentre 2db. 12v14-es lyukat csinálnak a hűtő elé és mögé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged