-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
nemtabo #10120 üzenetére
még magyar teszt is van...
Prémium kategóriás hűtőpaszta teszt
Lekvár vs. világ hővezető pasztáikicsit eltértünk a topik témájától
-
szinimini
senior tag
válasz
nemtabo #9998 üzenetére
1-1 dB-el-el halkabb
jelentéktelenÉs a hőmérséklet különség is ennyi ami szintén nagyon kevés.
Ja és persze a legnagyobb gond,hogy 14-es ventit hasonlítasz egy 12eshez.
Itt van egy jó kis teszt a 12 ventikről.
Ez kb olyan mintha egy 1000ccm es kocsi versenyezne egy 1200ccm-esel és persze,hogy nincs esélye.
-
Algol
senior tag
válasz
nemtabo #9914 üzenetére
Miután megnéztem a krichd1 által linkelt Thermalright TY-141/147 venti képét, módosítanom kell a véleményem. Nem kizárt, lehetséges, hogy fel lehet szerelni, de biztosat kipróbálás nélkül nem tudok mondani.
Csak annyit jegyzek még meg, hogy a legtöbb alaplapnál, amit szereltem, a második, a RAM-foglalatok felé eső ventilátort csak úgy tudtam felszerelni, hogy a rögzítő drótot nem a használati utasításban látható ábrának megfelelően, hanem ahhoz képest valahogy fordítva raktam fel. Az eredeti ábra szerint szerelve ütközött volna a RAM-okkal. Ezért írtam az előbb - ezek szerint kissé meggondolatlanul -, hogy kizárt a felszerelhetősége, valahogy a helyszűke lebegett a szemem előtt.
-
Algol
senior tag
válasz
nemtabo #9909 üzenetére
A Noctua NH-U12P SE2 bordán egészen biztosan nincs semmiféle furathely.
Maga a hőcsöves borda elég vékony lamellákból áll, amelyek könnyen elgörbülnek, így csavart nem lehet közéjük hajtani. A ventilátorok felerősítését megfelelő formájúra kialakított, acéldrótból készült klipszekkel lehet megtenni. Ezek olyan formájúak, hogy illeszkednek mind a borda, mind a 12 cm-es venti alakjához.Szerintem nincs esély arra, hogy velük 14 cm-es ventit fogass fel. A nem túl bő házakban még ezeket a klipszeket is nehéz volt felszerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged