-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak infónak linkeltem őket, persze, ne innen rendelj. A lényeg, hogy vannak ilyen átalakító kütyük, már csak az ár-érték hatékony forrást kell megtalálni.
Szerk.: mondjuk nem tudom mennyire egészséges, hogy az átalakítóban még egy másik átalakító aztán jön egy táp... reméljük ezek az olcsó kínai vackok nem gyulladnak ki. -
Valami ilyesmikre néznék rá, de lehet túlgondolom és vannak egyszerűbb megoldások. Hátha másnak jobb ötlete van:
https://www.amazon.com/12v-dc-fan-controller/s?k=12v+dc+fan+controller
Szerk.:
12 volt to Sata átalakítók -> [link] -
joe979
aktív tag
Na itt vannak. Egyenlőre nem volt affinitásom be építeni őket. Viszont rá pattintottam egy szabad tüskére.
Vegyesek az érzelmeim. A régi 60as Thermaltake kavarók szebben jártak, a lapát is nehezebb volt . Ezek az Nbék , 2200 futnak, de a lapom 1800 körül jelezte, igaz nem is állítottam rajta, mert az a pár fordulat már nem oszt nem szoroz rajta. Szélzaj nincs, igaz nem is kelt légnyomást. Szívóhatása csekély, szinte lepkefing. Még ha a ház elejébe kellene beoperálni, akkor még talán, de csak pár centire , úgy aránylag érne valamit. Viszont a ventit nem érzem stabilnak a rotoron, olyan kicsit zizegős, lötyögős, egy minimális zajt kelt, de ez nagyon apró , nem vészes. Remélem a gumibak fog ezen valamit. Talán egy 3 vagy 4 ezret pörgő Delta, vagy Adda hatékonyabb lenne, csak az meg levinné az ember fejét. A lényeg csak akkor vegyél ebből a szériából, ha mindenképpen szeretnél a gépbe, mert ahogyan elhangzott, a semmi csendesebb, hőfokban nem tudom mennyit javíthat, én adnék neki max 1 vagy 2 fokotde lehet túlértékelem
-
-
Grózi
Topikgazda
Igen,gyakorlatilag ez a két kivétel-ezért is írtam azt amit! "Én gyári házventiből néhány kivétellel jót még nem láttam " Nem véletlen ajánlottak a BQ és Nanoxia ventik!
Zola007
Valahogy úgy!A 120-s már azért kellőképp ki tudja szellőztetni.Ebben a méretben is a Nanoxia DS,BQ PW2 jó választás!
-
joe979
aktív tag
Üdv.
Én most rendeltem ebből egy párt , holnap hozom el, ha jut rá időm.
Noiseblocker BlackSilent Fan ITR-XR-2 60mm [ 2200rpm,3 Pin ,15 dBA,24.0 m³ ]
Nagy csodát nem várok a hatvanas kavarótól , viszont szükséges volt, nekem is csak ez rakható a HTPC seggébe ... A semminél több, nem is azért kell, mert olyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest