-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz
SirAlo #13017 üzenetére
Arra állítsd, amelyiknél kijönnek alatta választási lehetőségek (pl fan level, cpu temperature, stb)
Ez milyen lap?
Jolet: minőségi ventiket nézz bele, minél halkabbat, pl noctua, nanoxia, fractal silent, stb, bitfenixek is jók.
menledge: kezdj el nézelődni egy oldalon, és ha találsz szimpatikusat (alacsony zajszint, jó légszállítás) akkor linkeld be és megmondom, mennyire jó
Azért nem ajánlgatok, mert mindenkinek más a fontossági szempont.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
SirAlo #13009 üzenetére
nekem mondjuk volt egy kiegészítő kábel is a procihűtő ventilátorán gondolom valami fordulat szabályzó de direkt úgy volt kialalkítva a 4 pines csatlakozó a lapon hogy rá tudjam dugni a 3 pines csatlakozót is.
Szerintem nézz a neten valami átalakító kábelt szerintem van olyan ami 4 pinből 3 pinre alakít.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- DJI topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged