-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Agostino #523 üzenetére
Nos igen, alighanem vidéken kevesebb esély van ilyet találni, mindig elfelejtem ezt figyelembe venni, pedig én is vidéki vagyok, csak sokáig laktam Pesten, és úgy pikkpakk megvolt bármi.
De egyébként én a Magicomp-nál vettem ilyet(nem magamnak):[link]sajnos ez is Pest, és ugyan van házhozszállítás, de q drága. Szerintem érdemes rákérdezni akármelyik számtech boltban, mert lehet hogy nincs külön feltüntetve, de tudnak szerezni ilyesmit is. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Agostino #521 üzenetére
Nemtom mennyi hely van a hűtő, és az oldalfal között, de lehet kapni olyan oldalfalakat, amin a proci magasságában van egy rács, belül pedig egy légkürtő(fanduct) ami közvetlenül kintről irányítja a hűtőre a hideg levegőt, hátulra pedig mehetne az F1, ha csak 8centis az a hátsó hely. az oldallap kb 800-1500 huf között van, némelyiken még további lyukak, sőt ventik is vannak, így mehetne csak a falon be a levegő, hátul pedig akkor mehetne mindkét F1 kifelé. Szerintem még beleférne 4k-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua ventik 6db
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged