-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
Grave_444 #37342 üzenetére
Mondjuk én a silverstone ventijeiben még nem csalódtam, de az is tény, hogy azért túl vannak árazva a termékeik. Én is húztam a számat az ára miatt, végül mivel vettem házat nem vettem meg. Most arcticok vannak, teljesen jók, főleg azért az árért.
Annó voltak ty147 ventijeim, azok sem olcsók, de pl. azok is megérték az árukat.
Kinek mi éri meg. Tény, hogy az árral nem egyenesen arányos a minőség, teljesítmény. De azért a minőségi ventiknek meg van az áruk.
-
válasz
Grave_444 #37283 üzenetére
P14 3pines, P14PWM 4 pines. PST jelölés azt jelenti, hogy gyárilag y kábellel érkezik, így egy csatiról több venti toldható.
F12 ami fehér de a P12 sokkal jobb.
Illetve P12-ből is van fehér de a legtöbb boltban black/blacket tartanak, én black/transparentet vettem ami azt jelenti, hogy a lapátok átlátszóak (feketés füstös, nem teljesen víztiszta).
Itt van black/black, black/transparent és white is.
Itt vannak az elérhető színek a gyártói oldalon. -
abdulka1
őstag
válasz
Grave_444 #37127 üzenetére
Link
Link
Az általad linkelt elosztóra csak 3 pines ventiket tudsz kötni, de a 4 pines (PWM) ventilátorok többségét egyébként sem egészséges feszültség alapon vezérelni. Többször ment már a témában eszmecsere, és vannak kivételek, de a PWM vezérlés alapja a folyamatos 12V.Arra azért figyelj, hogy olyan ventilátort válassz, aminek elég alacsony az induló feszültsége. (az ajánlást meghagyom a tapasztaltabbaknak)
-
Chaser
legenda
válasz
Grave_444 #37120 üzenetére
nem ismerem ezeket, régen jól bevett szokás volt a 7v-ot potenciál különbséggel előállítani, ránézésre a linkelt móka is úgy működik, nem látok rajta semmi elektronikát ami megoldaná a 7v-ot
az nem a legszerencsésebb megoldás ha esetleg beüt valami baj a táp környékén, lehetőleg olyat keress amin korrektül megoldották a 7v-ot is -
-
Grózi
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest