- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #8587 üzenetére
Szorítok Neked, de kívánom, hogy az enyémnél jóval gyengébb csoportba kerülj.
Ha van időtök, nézzétek meg, hogy milyen állás van a ligámban. Az elsőnek 22 pontja van, az 5.-nek (!!!) 18. Hihetetlen, milyen össze-vissza kaszabolások vannak. Pont emiatt az előző szezonban sem jutott fel az első, mert az osztályozóra "kifulladt".
Bár nem én vagyok a favorit, de már nem nagyon mernek PIC-elni ellenem, sőt, az egyik esélyestől 3, míg a másiktól 6 pontot raboltam
Zs
-
Dolby
senior tag
válasz
heihachi #7987 üzenetére
Először is a kreatív játéka biztos nem pocsék szintű. Másodszor ezzel a játékstílussal szerintem nagyjából egyáltalán nem tud számolni a HO, én néztem már hogy pocsék és ragyogó között sincs kb semmi különbség nála, holott tuti van mivel az összes többi spec stílusnál igencsak változik szinthez mérten a teljesítmény.
Ha a kreatív játéktól eltekintünk - ami azért nehéz mert pont spec eventtel nyert amit valószínűleg emiatt kapott meg - akkor a döntetlenre vagy annál neked kedvezőtlenebb eredményre 1 a 4-hez esély volt. Nyílván rossz hogy így kijött de ez van :-( -
zsolli
addikt
válasz
heihachi #7769 üzenetére
2 eset lehetséges:
- sérülésnél nem kapnak edzést
- a segédprogik nem tudják kezelni a sérült játékosokat.Én a másodikban bízom. Elég sok cikket, segédletet elolvastam, és az alapján úgy tudom, hogy a lejátszott percek után megkapják a játékosok az edzést, akár lecseréled, akár lesérül.
Meg szopó is lenne az első verzió -
zsolli
addikt
válasz
heihachi #7716 üzenetére
Én azt mondom, megéri taktikázni. A mostani meccsemen is taktikáztam végül, de csak felállásban, és egyéni utasításban (irányítások). De nem cseréltem, és nem variáltam felállást stb, mint az előző meccsen.
Az más kérdés, hogy bejött, de nem számoltam ezekkel.Az biztos, hogy a taktikám egyik legfontosabb alappillére a birtoklás. Ha nem birtokolnék a nálam jóval erősebb csapatok ellen, megint VII-edben lennék.
A mostani meccsemen is sikerült eltalálnom a támadásommal a gyengébbik védelmét. Jó (éppen) támadás ment megfelelő (éppen) védelemre. Kaptam is oda helyzetet, de ha megnézed a meccsem. 4 helyzetet kaptam a jobb szélemre, és ebből 2 ment be.
Ha Seris-t, a kp-mat kiirányítom szélre, akkor talán remek alja támadásom lett volna jobb oldalon, de akkor kisebb a birtoklásom. Sokan agyaltam ezen, de végül nem mertem meglépni. Igaz, hogy 3-5-2-re számítottam az ellenfelemtől, meglepetésre 4-4-2-vel jött, így gyengébb volt a kp-ja. Pedig előző szezonban is lebecsülte ellenem a kp-t, és meg is vertem. Azt hittem, ezt nem hagyja még egyszer.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
heihachi #7707 üzenetére
Kb. az első kérdésedre az a válasz, amit én is érzek a saját bőrömön.
Lófaszt nem ér a védelem, pláne nem a védekezés edzés, amit én is nyomok.
Most vettem 2 öreg középpályást, hogy próbáljak valamit alakítani. A mai meccsen eddig bejött, de hogy mi lesz később..., sejtem: ki fogok esni -
gooool
őstag
válasz
heihachi #6956 üzenetére
Nekem sem vmi nagy gólvágók a csatárjaim,bár a pontrúgása elég jó az első számúnak,az ma lőtt is 2-t,illetve elég sok pontrúgás gólom volt az idényben,ahogy edzeni kezdtem a képességet.
Táblázat is lett,meg némi gyorsulás is,de mint írtam,manapság kritikán aluli a rendszer... -
r0by
addikt
válasz
heihachi #6934 üzenetére
Az én edzésem már 3. hete szar:
TSI: +2190/-1400
Forma: +4/-8 (előző héten +1/-7, két héttel előtte: +3/-5, 3 hete: +3/-4, 4hete: +1/-6)
Skillup: 2 védekezésbőlÉrdekes, hogy az edző formája nőtt. De mitől?
A játékosok formaromlását sem értem. 19 játékosom van, szinte mindenki játszik, ha nem a bajnokin, akkor a bartáságoson.. -
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6871 üzenetére
Én tavaly év végén kezdtem a HT-t, pont az előző szezon elején. Akkor megnyitottam az Akadémiát, és hát tudjátok, én is milyen csóró vagyok, de meg tudom oldani. Sosem voltam emiatt csőd közeli helyzetbe.
És mint írtam, az Akadémián minimum 2 szezon kell, mire jó pénzt érő playat tudsz felhozni.
1 szezonig ugye senkit sem lehet, de az igazán jókat ügye az elején 15 éves pár naposan szerződteted, és sok-sok skilljét maxolod 17 éves 0 napos koráig. -
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6644 üzenetére
Én 2-1-et fogadtam nálunk, már hogy én nyerek. De sejtettem, hogy nagyon szoros lesz. A toto-ban a meccsünket tuti 2-3 esélyesnek vettem volna
Amolyan X-2-esnek.Ellenben Patrick ellen semmi esélyem. Azt nem tudom, hogy ha az emberei lejátszák a 4. meccsüket, akkor az 5. meccsen mi lesz? Nem lesz szivecske mellettük, akkor tudnak játszani?
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6639 üzenetére
Fenébe, én meg nem kaptam pluszos gólszerzést
Most amit el tudnék képzelni kártyát:
- 5 db +8 skilles játékszervezéls
- 4 db +6 skilles védekezés
- 2 db +15 skilles védés
- 3 db +12 skilles gólszerzés
- 5 db +12 skilles szélsőjáték
- 15 db +10 skilles átadás
- 15 db +5 skilles erőnlét
- 15 db +2 skilles forma
- 15 db +10 skilles pontrúgás.Azt hiszem ilyen lapokkal talán már volna esélyem Patrick ellen
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6626 üzenetére
Nincs azzal baj, jók a szélsőid.
Ha gyengül is a középső védelmed ezáltal, elméletileg ebből nem lehet baj, mert én is széleken támadok.
Bár Újpesttel lévő meccseden láttuk már ennek a cáfolatátJaaa, és betettem Yecorát
Emiatt persze egy csöppet gyengébb a középpályám. Persze itt nem lehet tudni, hogy mennyire, mert a szinten belüli értékeket nem írja.
Lehet, hogy én a 4-es alján vagyok, te meg a 3-as tetején. -
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6624 üzenetére
Okécsos, köszönöm.
Érdekes meccs lesz.
Az egyetlen értékelhető támadásom úgy-ahogy le van védekezve, amint látom.
Ami még veszélyes lehet rám nézve, ha ellentámadás taktikát alkalmazol, és a bal oldali vagy középső támadásomból csinálsz egy kontrát. Igaz, hogy a védelmem erősebb a támadásodnál, de taktikánál bármi lehet -
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6559 üzenetére
Oké.
Csak hát...
...érted
Ha jobb egy poszton valaki, akkor verjen meg.
Ne egyenlítsek pár kártyávalMondom ezt úgy, hogy az első meccsem nyertem, tehát nem panaszkodok, csak fura ez nekem. Lazán ugratunk 1-2 szintet itt-ott, ami másnak több hetes edzésébe került, esetleg egy valag pénzt kiadott érte
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6557 üzenetére
Mondom mi az a scoring...
Aztán elkezdtem nézegetni a játékosaimat.
Alacsony... alacsony... alacsony...
Hoppá, mondom, akkor ez a gólszerzésMondjuk ez a kártyás dolog szerintem "hülyeség".
Tételezzük fel, Avas FC (azt hiszem Ő a legújabb regisztrált csapat - nem néztem, csak gondolom) védekezést edz.
Ügyesen teszi veszi a dolgát, szépen edzi a fiatal tehetségeit, majd jövök én a nudli támadásommal, és mondjuk pár gólszerzés kártyával mindjárt csinálok olyan támadást, ami átsétál a védelménMost ez csak egy példa volt, nem tudom mennyire szemlélteti a dolgokat
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6478 üzenetére
5 kártya?
Én Royal flush-t kérekPont fordítva, Yecora csak testben van Újpesten. Lélekben Szigetszentmiklóson rúgdossa ki a hosszú felsőt
Csodálkozol a sok látogatón? Mindenki kíváncsi, hogyan fogom elverni FTC-t és Patrickot
Nos, a diósgyőri tábornak tartozom a 2-1-ért. Újpestnek szintén adósa vagyok egy érthetetlen zakóért.
MFCB meg szimplán megver.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6466 üzenetére
Szerintem ez sok mindentől függ.
Főleg attól, hogy milyen felállásban, milyen taktikával játszol.
Védő edzőknél nyilván ellentámadás taktika van, így a védőknél fontos az átadás.
Széleken támadásnál szélsőknél és csatároknál fontos.
Középen támadásnál meg gondolom középpályásoknál és csatároknál fontos.Az edzése is két fronton történik. Vagy átadást edzel, így a középpályások, szélsők és csatárok kapják. Vagy támadásépítést edzel, így a védők és a középpályások és szélsők kapják.
Mivel mindkét edzéstípusnál kapnak a középpályások és a szélsők...
...így fogalmam sincs mi a legmegfelelőbb válasz a kérdésedreZs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6456 üzenetére
No igen. Én 3-5-2-ben tolom, és ha nagyon kell, akkor szélsőt beirányítok középre.
Viszont így csak egy oldalon tudok értékelhető támadást összehozni.
Legutolsó meccsemnél a védelmem és a támadásom is nudli volt az ellenfelemhez képest, így a középpályát erősítettem, mondván kevesebb helyzete legyen, meg hátha kapok SE-t vagy pontrúgást.
3 belső kp, 2 középre irányított szélső (remek jsz-ük van), és két def-csati. Így annyit értem el, hogy csak 2 gólt kaptam
Sajna SE nem jött, és pontrúgás sem, pedig egy igen erős csapat ellen nagyobb arányú birtoklásom voltZs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6453 üzenetére
Bíztam benne, hogy azért annyival jobb a csapatom, hogy megverjük, és akkor kicsit javult volna a csapatszellem.
Jobb a csapatod jóval, simán győzni kellett volna. Ellenben a lőtt gólok függvényében sem változik a csapatszellem, hanem csak az önbizalom.
A csapatszellem a hűvös felé tendál alap hozzáállásnál, de akkor csak az edződ vezetői képessége számít. PIC-kel lehet gyorsítani, bár a mostani meccs eredményét elnézve, ha PIC-elsz, akkor Olaf "meg is veret" a gyengébbik csapattal.
Kapja be...Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6453 üzenetére
Jól láttam, hogy 3 belső középpályást és 1 szélsőt használsz?
Belőtt egy szabadrúgást, nálad meg kimaradt...
...nekem van egy öreg védőm, nagyszerű védekezése van és kiemelkedő pontrúgása.
Ha jól emlékszem, mióta a csapatban van, nem kaptam szabadrúgásból gólt, én viszont lőttem párat büntetőből.Azért is törekszem a birtoklásra, mert a nudli támadásom nem is szerez gólt, legalább kapjak büntetőt
Persze ez nem mindig jön be.
Bár már én is elmondhatom, hogy legalább egyszer Olaf igen erősen odatett nekem, és pont az egyik kiesési riválisom ellen.
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #6446 üzenetére
Aztán jól sorsoljál
Heihachi, sajnálom. TS-ed ill. formáid hogy állnak?
Én 1 pontra vagyok a 7. kieső helytől. Az utolsó meccsem lesz bot ellen, tehát addig nem tudok PIC-elni, így a TS marad hűvös végig
Most azon kell izgulnom, hogy a 7. helyen lévő csapat a 8.-on kívűl ne verjen meg senkit. A döntetlen még kérdéses, azt hiszem egyelőre jobban állok gólkülönbségileg.A most szombaton jövő meccsem kérdéses. Odahaza játszom. Muszáj lesz legalább egy oldalon támadni, mert támadás nélkül csak kis gólarányú vereségre vagyok képes
Emelett oda kell figyelnem azért a középpályára, mert bár odahaza leszek, ellenfelemnek felgyógyúlt egy erős kp-je.Anno idegenben sikerült megvernem 1-2-re, de akkor nagyon rossz formában voltak a játékosai. Jó lenne, ha a formai javulások folytatódnának nálam is, most jellemzően a csatár- és szélső posztnak kéne "remekelnie"
Zs
Ui.: Heihachi, majd szólj, ha indul a banzáj, és akkor megsasoljuk, hogy mit lehet ügyködni a felállásokkal, irányított cserékkel stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest