- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #17441 üzenetére
Nem ciki ez.
Azért volt szar a kp-m, mert ilyen. Most direkt nem raktam be egy erős A csapatos kp-t. Múltkor anyáztál is miatta
Na meg akik most játszottak: az egyiknek remek a jsz-e, a másik az edzőm, a harmadiknak meg gyenge volt a formája.
Támadásom sem volt erős, igaz a védelmed se.
Megint az van, hogy r@hadt kp, mellé meg kapod a mákot. És ez ellen tök mindegy milyen védelmet állítok.. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #17430 üzenetére
Csak 1 hétre sérült, és éppen van nálam 8 orvos, úgyhogy jövő héten talán megint játszhat.
Elég jó védelmem volt a 17 évesekből, és 3 gólt kaptam..
Most nézem, hogy nem ellentámadás volt a taktika, hanem alap. Pedig azt akartam beállítani, de reggel fejből állítottam csapatot..
Na de, ha visszamlékszel az első meccsünkre, ott meg én aprítottalak téged -
-
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17373 üzenetére
Köszi!
Így néz ki:Készpénz: 309 694 eFt (368 293 eFt)
A szponzorok hangulata: ingerült
Bevételek Költségek
Jegybevétel 63 625 eFt Bérek 4 611 eFt
Szponzorok 16 207 eFt Stadionfenntartás 4 720 eFt
Játékoseladások 0 eFt Stadionfejlesztés 0 eFt
Jutalékok 0 eFt Személyzet 7 920 eFt
Egyéb 18 eFt Ifimegfigyelők 4 000 eFt
Játékosigazolások* 0 eFt
Egyéb 0 eFt
Kamatok 0 eFtTeljes bevétel 79 850 eFt Összes költség 21 250 eFt
Várható nyereség/veszteség 58 600 eFt -
plus44
veterán
válasz
zsolli #17368 üzenetére
Írtam már neki, majd kiderül mit mond. Én már az elején nem értettem miért kellett Papp Kevint is belevenni az U20 esélyes játékosok közé. A két játékosom közti korkülönbség miatt ő nem kap holtszezonban edzést, amint emelem az erőnlétet, elesik az alacsony erőnlét adta plusztól is, tehát nem hogy mások u20 esélyes kapusaival szemben indul hátrányból, de házon belül is.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17314 üzenetére
Donát Mednyánszky (131512333)
16 éves és 5 napos,
A játékost 107 nap múlva,Védés: ismeretlen
Védekezés:
8/87/8 jó (maximum remek) 7,3 jelenleg
Játékszervezés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)
Szélsőjáték:
7/84/7 gyenge (maximumjó)
Átadás:
5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Gólszerzés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)Hont Zugfil (133510296)
15 éves és 89 napos,A játékost 135 nap múlva
Szélsőjáték:
Átadás:
6/8-1/6 ismeretlen (maximum megfelelő)
Gólszerzés:
5/? középszerű (maximum ismeretlen) -
Patrick
addikt
válasz
zsolli #17301 üzenetére
Szerintem nem fejezi be, bár nem csodálom, hogy ki van akadva...
Két középpályásomat kitettem. Eladom őket, marad 1 db, aki úgy ahogy elmegy még egy két szezonig, a másik kettő árából sztem veszek egyet, aki picit jobb, mint a mostani kettő, aztán 4-4-2-ben fogom tolni. Úgy is kiesem szerintem, szóval, tök mindegy. Szélsőim is kiöregedtek...Még egy bajnoki ifimecs, aztán mehet majd a 4 csapatos liga.
Jól elleszünk.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #17267 üzenetére
Igazából csak oda vannak pakolgatva az emberek. Nyilván ott a jó védésű kapusom, egy jó védekezésű védő, de ennyi. 2 szélen van egy-egy jó szélsőjátékos, elől pedig lehetne egy jó gólszerzésű, jó átadású bombacsatár, de sajnos idősen jött hozzám. Ez a felállás, a többiek töltelékemberek.
szerk: a kapus idős volt már? vagy miért nem hoztad fel és adtad el ha jó volt a védése?
-
plus44
veterán
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17239 üzenetére
Szia!
Na ma is kaptam sokmindent az edzőtől, igaz nem érnek sokat
Donát Mednyánszky alulképzett, de ha odafigyelünk rá az edzéseken, jó játékos válhat belőle.
Remélem, Donát Mednyánszky játéka nem kerülte el a figyelmed, élete legjobbját nyújtotta a héten!
Donát Mednyánszky játékost hosszú, hosszú időre az akadémián kell fognod, hogy meglásd, mire képes valójában.
Meg van egy ilyen játékosom, akivel nem tok most mit kezdeni
Hont Zugfil (133510296)
15 éves és 84 napos, következő születésnap: 2012-12-18A játékost 140 nap múlva,
Szélsőjáték:
Átadás:
Gólszerzés:
5/? középszerű (maximum ismeretlen) -
-
-
Patrick
addikt
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #17181 üzenetére
Edzésterv....tapogatozas hat ha az edződ nem szól róla marad az
HY yout h szerint
jsz-ről info nincs mennyin vagyunk
átadás info nincs mennyin vagyunk
gólszerzés állítólag 5,5-s cél az ismeretlen
szal azt mondod
tegyem be gólszerzésbe
van itt 2 ismertem...akkor elsődleges átadás a másodlago a gólszerzés?
ugynakora edzést ad az elsődleges+ másodlagos?
-
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #17179 üzenetére
Pill
ez a mai huzas:
A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés:
7/85/7 középszerű (maximum jó)
Pontrúgás: ismeretlenextra jól fejelő...
nah a kis playam
83 napja a csapatom tagja
a kérdés miért nem mondja meg az idiota edző milyen szinten van... ismeretlen a 90% a gólszerzés meg középszerű...elvileg KP-t faragok belőle... megtartom inkább elüldözök egy zsodlsot
-
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #17176 üzenetére
Ez a maxolás is érdekes...
16 éves 59 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)
Játékszervezés:
Szélsőjáték:
Átadás:
7/8-1/7 ismeretlen (maximum jó)
Gólszerzés:
5/? középszerű (maximum ismeretlen)
Pontrúgás: ismeretlena drága edző soha nem mondja mi van kimaxolva... sőt erről a playarol infom sincs nyomatom KP-n s gólszerzésben is... átadás a másodlagos edzés..
na mit is edzek?
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #17171 üzenetére
Én a helyedben bepróbálkoznék, max kiesel tényleg, de az osztályozós meccs is dupla tapasztalati pontot ad
2012-12-08 15:30 Ecsédi Bazd-Előre - Sörhas
2012-12-22 15:30 Sörhas - 1.FC Anosz KikinhosA sorsolás mondjuk nem olyan jó, ha itt lenne legalább 2 hét szunet, talán tudnál szerezni még 6 pontot
-
gooool
őstag
válasz
zsolli #17152 üzenetére
Köszönöm!
Igen, a specnek megfelelő időjárást kapott, de a 8-8,5 csillagot azért máskor is megvan.
Nos így áll képességekben:Védés: katasztrofális
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: középszerű
Szélsőjáték: megfelelő
Átadás: jó
Gólszerzés: ragyogó
Pontrúgás: jóA pontrúgását most ragyogóig feledzem, ahogy a többi játékosom is kapja ugye, addig meg törpölök mit kellene edzeni...
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17117 üzenetére
Szia!
Ma minden figyelmeztetés nélkül meglépte a jó szintet védekezésből Donát!
15 éves és 102 napos, következő születésnap: 2012-11-20A játékost 122 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-03-12.
Védekezés:
8/87/8 jó (maximum remek)
Játékszervezés:
Szélsőjáték:
7/84/7 gyenge (maximum jó)
Átadás:
Gólszerzés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)Nem tudom majd kimaxolni a szélsőjátékát
Hátralévő mérkőzések a lehetséges felhozásig: 20.5 ( =16 Bajnoki mérkőzések + 6 (x 0.75) Barátságos mérkőzések)
Védekezés: 7.0/ 8 (A bajnoki mérkőzések becsült száma, ami a legmegfelelőbb (elsődleges) edzés és poszt kombinációja mellett a szintlépéshez szükséges: 8
7.6 mérkőzés ≈ 683 perc az összes edzés neki.Szj: 4.0/ 7 (A bajnoki mérkőzések becsült száma, ami a legmegfelelőbb (elsődleges) edzés és poszt kombinációja mellett a szintlépéshez szükséges: 4 Keresztlabdák (Szélsőjáték)) (A bajnoki mérkőzések becsült száma, ami a legmegfelelőbb (elsődleges) edzés és poszt mellett ezen képesség (jelenleg ismert szintjétől számítva) kiedzéséhez szükséges: 13)
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17104 üzenetére
15 éves és 99 napos, következő születésnap: 2012-11-20A játékost 125 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-03-12.
Jelenleg így áll:
Védekezés: 8/86/8 megfelelő (maximum remek)
Játékszervezés:
Szélsőjáték:
7/84/7 gyenge (maximum jó)
Átadás:
Gólszerzés:
Pontrúgás: ismeretlenHátralévő mérkőzések a lehetséges felhozásig: 21.5 ( =17 Bajnoki mérkőzések + 6 (x 0.75) Barátságos mérkőzések)
"Védekezés 6.8 Alszint beállítása (A bajnoki mérkőzések becsült száma, ami a legmegfelelőbb (elsődleges) edzés és poszt kombinációja mellett a szintlépéshez szükséges: 1 1 Védekezés) (A bajnoki mérkőzések becsült száma, ami a legmegfelelőbb (elsődleges) edzés és poszt mellett ezen képesség (jelenleg ismert szintjétől számítva) kiedzéséhez szükséges: 9 9) Edzés-gyorsaság kalkulátor
8.x
6.3 mérkőzés ≈ 570 perc 6.3 mérkőzés ≈ 570 perc""Szélsőjáték 4.0 Alszint beállítása (A bajnoki mérkőzések becsült száma, ami a legmegfelelőbb (elsődleges) edzés és poszt kombinációja mellett a szintlépéshez szükséges: 4 4 Keresztlabdák (Szélsőjáték)) (A bajnoki mérkőzések becsült száma, ami a legmegfelelőbb (elsődleges) edzés és poszt mellett ezen képesség (jelenleg ismert szintjétől számítva) kiedzéséhez szükséges: 12 12) Edzés-gyorsaság kalkulátor
7.x
0.7 mérkőzés ≈ 67 perc ismeretlen" -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17102 üzenetére
Sajnálom a szélsőidet..
Nekem szerencsém volt tegnap, ma írt az edző,
Donát Mednyánszky tegnap nagyon érezte a játékot, látszott, hogy Szélsőjáték képessége gyenge szinten lehet.
Ha Játékszervezés képességről van szó, Donát Mednyánszky akár csapnivaló szintet is elérhet belőle. -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17090 üzenetére
Köszönöm a nevében is
Ezt írta az árbecslés róla most: Középár 505 000 eFt Átlagár 505 120 eFt
Wc szinten belül 13.38-on van. Lehet, hogy majd a remek edzővel kap edzést természetfeletti szintre, de nem biztos.22 éves x napos kapusok mennek elvileg 700-800 között, termfeletti védés, és kiemelkedő, ragyogó védekezéssel. Megnéztem, nekik ezeket adja az árbecslés: Középár 824 600 eFt Átlagár 833 440 eFt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged