Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12617 üzenetére
73:21
Filippo Scagnoli 73 perc elteltével közel került ahhoz, hogy növelje a vendégek előnyét egy okosan helyezett csukafejessel, de a hazaiak kapusa, Béla Döbrösi mentett.
71:49
吴 (Wu) 峡宇 (Xiayu) mindent megtett, hogy csökkentse Deportivo hátrányát, de az ellenfél kapusa, Eldad Kerem nagyszerűen őrzi a kaput.
70:16
Egy jobb oldali beadást Gerald van der Vlugt lőtt el kapásból. A labda egy védőn megpattanva a hálóban kötött ki: 70 perc játék után 0 - 7 az állás. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #12602 üzenetére
Kössed fel a gatyát:
55:00
A mérkőzés 55. percében, a hátrányban lévő Deportivo edzője változtatásra szánta el magát a fordítás reményében. Lajos Czupi jött be, miután Daniel Habenbacher elhagyta a játékteret.Sikerült
58:31
Egy gyors Sörhas-akció a bal szélen, melyet Gerald van der Vlugt góllal zárt, így a játék 58. percében már 0 - 5 az állás.
60:00
A mérkőzés elúszni látszott a gyengén muzsikáló Deportivo csapata számára, így a menedzser úgy döntött, ideje egy taktikai módosításnak.
60:16
60 perc játékidőt követően egy bal oldali akcióval az ezúttal szemfüles Sörhas gólt szerzett. Az állás 0 - 6, a találatot Stéphane Fréchou jegyezte. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #12596 üzenetére
37:41
Egy Sörhas-szabadrúgás teljesen rossznak tűnt a mérkőzés 37. percében, mivel pontatlan és rövid is volt. De mint kiderült, ez korántsem volt véletlen, hisz beadásnak szánták Csaba Mészáros számára, aki a tizenhatoson belül már várt is a labdára. Ezzel máris 0 - 4 az állás! Dicséret illeti a figura kitalálóját is.Ez viszont nálam történt, de nem igazán vágom, hogy mit is akar jelenteni (talán, fényezi a B-s védelmem?
):
32 percnyi játék után Bianconeri29 ellentámadása nagyszerű szabadrúgáshelyzetet eredményezett. Bianconeri29 közvetett szabadrúgás-kombinációját azonban könnyedén hárították a védők. A szituáció a szabadrúgások kivédésének iskolapéldája volt – a támadóknak mindössze néhány lehetséges próbálkozásuk maradt. -
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #12569 üzenetére
Mázlim van iylen szempontbúl mert 1KP-t kineveltem remek s erőteljes... csa katadast kellene majd neki edzenem...
megvárom kedd estét mi lesz..ha kiesek eladom a titáni védőm s a természetfeletti KP-m...fiatalokból a 20-22 évesekből kihozom a max pénzt dupla nyereség s eladom...s a jövő a 17 éveseké...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12563 üzenetére
Középszerű van neki is.
Én azt várom, hogy legalább 1 gólocskával győzzek. Az sem lenne hátrány, ha még érintetlen lenne a hálóm ebben a szezonban
Na meg azt, hogy az egekbe kússzon a csapatszellem, hogy minél több esélyem legyen a szerdai kupára. Mert ha netalántán bemákolnám, akkor megdönteném a kupamenetelésem, amit tavaly állítottam be -
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #12565 üzenetére
esély simán meglenne de van e értelme... anyagilag semmi... eléggé kiegyensúlyozott a csoportom s ha már most a fiatalokra koncetrálok azaz 17 évesek a KP-n akkor simán megvan a feljutás a következő szezonban...
a legnnagyobb gond ,hogy elég sokan vannak még az előző edzésről ahol nem volt gyors fejlődés nagyszerűig...az összes KP-m nagyszerű lenne szezon végére...
-
plus44
veterán
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12511 üzenetére
Nézegetheted nyugodtan, jöhet is az észrevétel majd.
Én már nézegettem az előbb, a védelme egy hangyafasznyit gyengébb csak az enyémnél. Támadása jobb, mint az enyém, a kp. viszont az enyém lesz.
Tehát abszolút reális az, amit mindkét szurkolótábor állít, szoros lesz..Na de, remélem a holnapi edzés fantasztikus lesz
-
Jakuu
őstag
válasz
zsolli #12487 üzenetére
Mar pedig nagyon ugy tunik, hogy a felallasra utal, tehat egy vicc hogy kulon taktikanak veszi a 2-5-2-t kiallitas utan.
"Az istenként tisztelt Tyúkszembrigád-edző a szünetben újra végigment a megbeszélt taktikán, ennek hatására a csapat szervezettsége remek szintre emelkedett."
-
Jakuu
őstag
válasz
zsolli #12490 üzenetére
Igazabol a gondom az, hogy jobb lett volna szelsotamadasokkal operalnom, de nem gondoltam, hogy a gyerek jobb csapattal befosik es es atall ellentamadasra, mivel nem is jatszotta, mert visszaneztem vagy 15 merkozesre a merkozeseit.
Mar golok sokasagaval vezetnek ugy, meg a kiallitas utan is foleg mert feltolta a vedojet es ott esett ki az elso vedo.
Az elso elgondolasom amugy is a szelsojatek volt, aztan nem is tudom miert kozepre raktam a tamadast. -
Jakuu
őstag
válasz
zsolli #12486 üzenetére
Az eredeti felallas az volt, hogy dontetlen vagy hatrany eseten 3-5-2-rol atalljak 2-5-3-ra a ket szelso hatvedemet behuzva kozepre, hogy a tamadasi szint nagyobb legyen es konnyebb legyen a vedelmet atjatszani. Persze igy loszart nem er, hogy a jatekosomat kiallitottak, mert gyengultem vedekeseben es gyengultem tamadasban is, mert jobb volt a masik csatarom.
Itt is van 80. perc ujabb kihagyott helyzet, mikozben 3 csatarral joval megnovekedett volna az eselye a golszerzesnek.
-
Jakuu
őstag
válasz
zsolli #12483 üzenetére
Igy most aztan kockaztatva 2-5-2-t kell jatszanom a csere utan lol, de az a vicces hogy 2:0-rol 2:2 lett az allas a semmire.
Ja es ez is vicces: Tyúkszembrigád szervezettségi szintje esett, köszönhetően annak, hogy az ellenfél tapasztalt öreg rókáival már nem tudtak lépést tartani.
Hat ez lol mire esett ez is azert mert 2-5-2 a felallas mikozben 2-5-3 be van gyakorolva de kiallitast kaptam ?
Vicces gyerek ez az Olaf.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12444 üzenetére
Uh, jó hogy észrevetted, megvan az oka. Az analyze résznél ki volt véve a checkbox a liga meccstől
Visszatérve, összehasonlítva az utcsó meccsével siralmas a helyzet, sajnos.B csapatos védelemmel ez a helyzet:
A csapatossal pedig:
Nem biztos, hogy összehozza most a jó kp-t, mert gyengébb ellenfelekkel játszott. Szerintem most az amúgy is átlag, középszerűt fogja elérni. Bár fene tudja, én úgy vettem észre, hogy gyengébb csapatok ellen játszva jobb értékeket lehet összehozni.
Ami még hátrány, hogy idősebb játékosai vannak, így nagyobb a tapasztalatuk. Nekem viszont egy értékkel jobb az erőnlétem.
Úgyhogy sajnos szerintem nem nagyon tudok kiállni olyan csapattal, amivel tuti meg tudnám verni, így 90%-hogy a B védelem megy ki, de van még rágódni 1-2 órám ezen
De hátha olyan lesz olyan szerencsém, mint BalunakMegnézve a HO szimulációját a meccsre a B védelemmel:
17% hazai győzelem
15% döntetlen
67= az én győzelmemre
Érdekes.. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #12419 üzenetére
Köszi, majd este meglesem, hogy milyen értékelést hozok így.
Viszont tegnap már nézegettem, 4-4-2-be felállva, két B csapatos védővel, bal oldali támadást erőltetve, minden fronton jobb vagyok az ellenfélnél. Így talán nem sokat vesztek, de ha továbbjutnék, akkor valószínűleg a következő fordulóban itthon játszanék, a lóvé meg mindig jól jön.Na meg, ha kiejt egy csaj (aki szerintem nem csaj, a nicknevéből következtetve
), akkor meg ezt vágjátok a fejemhez 1 évig
-
ftc
nagyúr
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12406 üzenetére
Mondjad nyugodtan, mert most kell a segítség, illetve a vélemény.
Most megnéztem a leendő ellenfelem, mindig ugyanúgy áll ki. Kupában is, és bajnokin is. Elég jó értékeléseket hoz, főleg hozzám képest kp-n és támadásban. Ő játszik otthon.A gondom az az, hogyha kiállok a B csapatommal, akkor nagy az esély, hogy búcsúzok a kupától. Ha meg kiállok a legerősebb csapatommal, akkor meg bukok egy heti edzést.
Most nem is tudom melyik a jobb.. -
Patrick
addikt
válasz
zsolli #12387 üzenetére
442-ben CA-zni azért no comment.
Igen, szerintem is a PIC nem csak a KP-ra hat, hanem másra is, csak kis mértékben.
Önbizalmam önhitt volt és most is az.Veszek egy tingli tangli csatárt, amikor elmegy a kapusom.
Azért köszi.
74 csillagom volt, új rekord. Pedig a kapusom és az egyik csatim nem 100-as még.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #12324 üzenetére
Jajj, te szegény. Valakinek ilyenre sem futja...
Kedves HT!
A mocskos kis csaló rendszered miatti hetek óta tartó formaromlásom drasztikusságának első eredménye az csodás pontrúgóm sérülése. Csak így tovább!
Dávid
szerk: meccs előtt gondolkoztam, hogy dobjam-e ki az orvosom, de tanulva az előző szezonból (minden héten volt minimum 2 sérültem), inkább nem tettem. Milyen előre látó vagyok...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #12292 üzenetére
Körülbelül a mai meccsig vezetem. Szurkolóim szerint nem vagyunk idevalók.
Amúgy a célom hogy 2 csapatot megelőzve bent maradjak. Csak mákom volt mert a leggyengébbel kezdtem.Holnap viszont igazi edzőmeccsem lesz jó pár hónap után először. Igaz még kissé sérült vagyok meg van egy 4 meccses eltiltásom amiből még 3 hátra van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest