- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14814 üzenetére
Valahol azt írták, hogyha túl nagy a különbség a kp-k között, akkor nem sokat ér a CA.
Amúgy sincs túl erős támadásom, így mivel veszíteni nem veszíthetek semmit (nagy az esély a zakóra), így meghúztam ezt a lépést. Ha bejön, akkor megy jövőhéten is ez, ha nem, akkor meg majd lesz valami az edzés függvényében. -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #14795 üzenetére
A fenébe, kp-m csak egy van, aki természetfeletti.
3-4-3 kiemelkedő. Kreatív játékban semmit nem mutat, CA-ban jó a szint.A védelme is elég erős, de a csatársorom erősebb.
A kpját néztem, ott van két kulcsjátékosa, az egyik egy brutális 280 ezres tsis, a másik kb természetfeletti szintű 38 ezres. Van még egy srác, Ő is lehet Kp, de 8 ezres a tsije. Viszont neki van erőteljes spece.Jó sok specialítással bíró játékosa van..
Az jó, ha 3-4-3 at játszok CA-val, a védők középre tolva.
Védelmem : wc-remek-nagyszerű ( a két jó szélsőm van védőnek: wc, nagyszerű), megéri feladni a szélsőjáték képességüket(tapaszosak) ?
Helyettük a széleken lesz két nagyszerű szélső, az egyik erőteljes. Másik tapaszos.Csatárokat irányítsam valamerre?
Ő 3-5-2, 4-4-2 között variálgat. -
Jakuu
őstag
válasz
zsolli #14779 üzenetére
Akkor megint mit mondjak en ? Egy vicc. Nem eleg, hogy meg mindig nem lepett a jatekosom szintet akinek mar vagy egy idenye kellett volna, hanem a vicc az hogy megint esett az average forma annak ellenere, hogy a TSI majd 15k-val emelkedett.
+25390/-9800
+4/-7A forma pedig esett ~0.25-el. Ez azert mar nagyon vicces.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14770 üzenetére
Kipihentem magam (de a héten mér el is fáradtam): egyik nap grill, másik nap bogrács, aztán megint grill, aztán megint bogrács..
Közbe finom behűtött Balatonfüredi Koczo borocskákat iszogattunk. Volt olyan, hogy nem emlékeztem dolgokra másnap, hogy mit csináltunk, pedig elvileg nem ittunk sokat
Hiába, a sörhöz vagyok szokva
Kemény az ötöd, bár múlt héten úgy érzem nyernem kellett volna..., de végül is 0-0 lett. Edzett védőm lesérült, remélem szombatra tapaszos lesz. Volt kiállítás is a meccsen, ellenfél védőjét küldték ki, de persze semmit nem változtatott a meccs képén
Eddig 1 győzelmem és két döntetlenem van. De sajna még csak ezután jön a krémje.. -
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #14760 üzenetére
Ami a nagyon nagyon durva az ez:
2012-06-13 10:00 - Középpálya: gyenge (Éppen)
2012-07-04 09:45 - Középpálya: jó (Átlag felett)Annyi történt, hogy elkezdtem nyerni a meccseket, PIC-elek mindenhol és a csapatszellem most mámoros :-) Ugyan azok az emberkék játszanak, ugyan olyan formában, mint akikekkel előző szezonban szenvedtem 5-4-1-el is simán enyém a jobb birtoklás, gólt meg nem sokat kapok :-) (kop-kop)
Szerintem az ultolsó két meccset leadom majd, nehogy véletlenül feljussak V.-be, mert egyenlőre semmi értelme nem lenne, nem akok még egy szezont végigszenvedni
majd ha kitermeltem az első 5 tuti védőmet, utána jön el a nagy kánaán
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #14739 üzenetére
Nálad kicsit összetettebb úgy látom. Annyit tudok, hogy Norvégnél mindenki előre
http://wiki.hattrick.org/wiki/Hu/Norv%C3%A9g_taktika
Mennyi idő alatt lett meg az isteni szint ?
-
-
koxos:8]
senior tag
válasz
zsolli #14648 üzenetére
Nekem már a meccs elején tapaszos lett az egyik csatárom akit tegnap vettem.
Nálam a régi csapatnál a gyors csatároknak nem ment a játék.
Magasan a jól fejelő csatárom rúgta a legtöbb gólt és a kiszámíthatatlan is sokat rúgott.
Pedig csak a spec volt a különbség köztük a gsz/átadásuk ugyanaz volt.
Bár tudom ebből nem lehet következtetést levonni, mert random az egész.A kiszámíthatatlan játékosnál mi a negatív se?
-
senior tag
válasz
zsolli #14644 üzenetére
Már 3-0.
mérkőzés folyamatban van, tart a szünet.
Egész nap esett az eső, 23993 szurkoló mégis inkább élőben nézi a közeli http://doqx.hupont.hu/ stadionban megrendezendő mérkőzést. A nagyon elszánt Gyöngyi átgondolt 2-5-3 taktikát választott a mai mérkőzésre. A kezdőjátékosok: Li Yao - Carmignani, Diamante - Valter, Stclair, Karaoğlu, Czechorowski, Keindl - Kern, Sa, Kryśkiewicz.A látszólag jól felkészült Sörhas 2-5-3 felállásban kezdte a mérkőzést. A kezdőcsapat: Kerem - Hidalgo, Bajalović - Bicski, Kiese, Rohlena, Serís, Steiner - Tax, Scagnoli, Zrínyi.
A küzdelem 3. percének történése: egy bal oldalon vezetett támadást követően Yavuz Karaoğlu (Gyöngyi) szerezte meg a vezetést, akinek éles szögből leadott, bődületes lövését már nem védhette a kapus. 1 - 0. Yavuz Karaoğlu újabb gólt szerezhetett volna a hazai Gyöngyi együttesének egy jobbról érkező beadás nyomán, de a vendég kapus szögletre tolta fejesét. A vendégek előtt egyenlítési lehetőség nyílt, amikor Filippo Scagnoli váratlanul teljesen tiszta helyzetben került szembe a kapussal, de csak a fejét foghatta, mert lövését a kapufa hárította. 33. perc: a középső vendégvédelem tehetetlenül nézte Milán Valter akcióját, melynek végén már 2 - 0 állt az eredményjelzőn. Stanley Stclair a mai napon messze képességei alatt teljesített, a felázott talaj ugyanis lelassította a gyors lábú játékost. Gyöngyi tovább növelte előnyét a mérkőzés 37. percében, amikor Yavuz Karaoğlu tört át a középső védelmen, majd eredményesen zárta le akcióját: 3 - 0. A megszerzett előny tudatában Gyöngyi elkezdett a védekezésre összpontosítani. Az első 45 perc után 3 - 0 állt az eredményjelző táblán. A félidő nagy részében irányító Gyöngyi fölényét jelzi a magabiztos 53 százalékos labdabirtoklási arány.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #14623 üzenetére
Hétfő éjféli, de most újra felraktam 420millióra és már van rajta licit. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem, ti ezt megvennétek?
27éves 42 napos magyar csatár, csodás gólszerzéssel, jól fejelő speccel, 2s0k tsi-vel és egy ifen combos, 20.000-es fizetéssel.
Ui: ma jár le, és bár már van licit a kapusomon, a pénz még nincs nálam. Akkor amíg a kapus le nem jár, nem tudom megvenni?...Ez nekem elég gáz lenne..Tárgytalan, tudtam licitálni.Ui2: közben tegnap hajnalban jött a levél, hogy mondjak el mindent a frissen felhozott ifi kapusomról, érdeklődnek utána, edzem-e tovább, vagy eladom és stb.
-
senior tag
válasz
zsolli #14600 üzenetére
Igen az lesz majd.
Most is pont annyim lenne, hogy megvegyem de akkor ezzel a kerettel maradok VII. osztályban.
Ha nem veszek edzőt, akkor meg mehet erősítésre a pénz.Nálam a menedzserképző 18-as feladata bugos.
Hiába állítottam be más felállást a mai meccsre, nem tűnt el a feladatok közül.
Ilyenkor kinek kell írni, hogy nem jó valami? -
senior tag
válasz
zsolli #14595 üzenetére
Látom már 5-0 az ellenfélnek.
Máskor nem Te linkeltél olyan programot ami kiszámolja, hogy hogyan fejlődik a játékos az edzésekkel?
Meg jó lenne edző összehasonlító program is, mennyivel jobb a jó edző a megfelelőtől.
Mert 1-2 héttel akkor most nekem nem érdemes cserélni. -
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #14560 üzenetére
Teljesen jó sztem.
Nekem most wc és remek. Amikor a wc-ből már titáni lesz, el is adom. Jöhet egy ifi, viszont addigra a remek-ből már kiemelkedő lesz, ha nem ragyogó, így mindig lesz egy JÓ kapusom.
Valahogy így kell forgatni a kapusokat, ha jól jön ki a lépés gyorsan tudsz pénzt termelni és amellett a védelmed sem gyengül szinte.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #14560 üzenetére
Magával a logikával nem lenne baj, az egyetleb bibi, hogy így annyira sem lesz "erős" a csapatom, mint amúgy, mert bár veszek védőket, de a kapuban gyengék állnak majd. Egyébként elgondolkodtató mindenkit kikuzni, de akkor kellene 3-4 védő és 1 csatár is. Erre pedig lehet nem lesz már...
Hamar el kellene döntenem!
(na meg kellene még egy új kapus is akkor, hogy ne vesszek edzéshelyet, az se 2 forint)
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #14553 üzenetére
Azzal annyi a bibi, hogy szeptember 17-én tudom felhozni a 2. ifimet. Addig edzem titáni fölé a mostani kapusomat? Megéri? Magas lesz a fizuja, de annyival drágábban nem tudom majd eladni. Nem rossz ötlet ez egyébként, csak nem akarok ifit venni, ha úgy is van kettő, viszont wc szintű kapusért 6-700millát akarnék kapni...
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #14550 üzenetére
na de most érted, szinten belül x.99-en áll. Akkor minek csináltam eddig, eladhattam volna már 5 héttel ezelőtt is...
Valamint akkor érné meg nekem most már, ha titáni szintű összegért adhatnám el. A helyére mindenképpen jön 26-án az ifim, tehát az utánpótlás megvan, de most mi legyen? tegyem ki így és kérjek érte titáni összeget? ha nem kel el, akkor később kell neki még edzés, akkor megint kimarad valakinek az edzése...
-
senior tag
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14493 üzenetére
Szerintem ez az értékelés lesz a szezonban a legmagasabb..
Én most nem tudom mi tévő legyél, mert még azt sem tudom, hogy én mi tévő legyek..
Szombattól szombatig megyünk nyaralni.., nehéz lesz beállítani a felállást.
Gondolkodok még rajta, valszeg belövöm a PIC-et, 2 vereség befigyel, de mire visszajövök egekben lesz a TS
Ami nem jó taktika..
Na de, a végleges verzió majd a szerdai kupa után dől el.
Én valszeg a helyedbe nyomnám a PIC-et, hogy a többi csapat ellen több esélyem legyen. De az is lehet, hogy ha normálon összejönne 1-2 gól, akkor még nőne is a TS...
Nehéz..., V.-be már más taktika kell egy kicsit VI. után..
Jó sokat segítettem mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Haditechnika, harcászat
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest