Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Köszönöm a megtiszteltetést. Ügye nekem nincs semmilyen tennivalóm?
A cél a lehető legjobb kiedzésük. Nem tudom, hogy rajtuk kívül edzenék-e még jsz-t...
Szeretném megtartani belőlük legalább 3-at hosszú távra. Minimum titáni jsz-szel, és jó magas átadással (ezt még kitalálom addig). És ahogy anno írtam, a nekik adott átadás edzéssel egyben az új csatárpalántákat is edzeném. Csak még azt nem tudom, hogy fogok majd (és főleg miből) bevásárolni jó alapanyagú playákat az edzett posztkora.Zs
-
r0by
addikt
Nekem is romlott folyamatosan az első 4 fordulóban a formám, már-már azt hittem törlöm magam és valahogy újra kellene kezdenem.
Aztán a múlthéten megjött a várva várt formajavulás, ami még tegnap is kitartott. Így azért visszajött valamennyi remény, hogy esetleg bentmaradok.
Holnap jön hozzám a 7. helyezett, aki elméletben sokkal gyengébb nálam (gondolkodom, hogy PIC-elni kellene, de nem merem meglépni, mert rohadtul kellene a 3 pont), mégis ugyanannyi pontunk van. Aztán a jövőhéten meg én megyek hozzá.
Elviekben 6 pontról beszélünk, a gyakorlat mostanában meg nem ez, mert hiába vagyok jobb, SE-kkel vernek agyon.. -
-
zsolli
addikt
Miért a szélsőjáték edzés a hibás?
Szimpla forma-romlás. A szélsőhátvéd poszton lévők legalább skilledzést is kapnak. Igaz 50%-ost, de sokan (pl. "B" csapatban) trédelnek is evvel. Vesznek egy védőt, akinek aránylag jó a szélsőjátéka, vagy simán szélsőt, akinél látják, hogy nagyjából szintlépés előtt áll. Megléptetik vele a szintet, és adják is el.Én is tehetném a jsz-szel...
...van 1 szabad edzéshelyem, de valahogy nincs türelmem a piacot bujkálni. Ráadásul tartok a vétel-eladások miatti TS csökkenéstől.Zs
-
gooool
őstag
Egyébként felépült a középhátvédem,tapaszos lett,így be is raktam tegnap gyorsan a mai barimeccsre,hogy megkapja az erőnlétit holnap.
Első dolga volt,hogy kihasználva a specialitását a 9. percben gólt fejeljen.És egy kérdés:
Ha már csak tapaszos a playam akkor kellenek még az orvosok vagy már kirúghatom őket? -
zsolli
addikt
Támogató
Erről kérdezd Balu-t vagy R0by-t
Már hogy Ők fizetnének-e a játékértÉn egyelőre elvagyok sima felhasználóként. Nem látom "értelmét" előfizetni. Ha akkor ütne be valami Olaf-szagú meccs, vagy meccs-sorozat, hát biztos pipa lennék, hogy "ezért a sz@rért még fizetek is.."
Majd megnézem a csapatod, hogy miket csináltál a plusz lehetőségekkel. Mez, mezszám, játékos-nyilatkozat (vagy mijatököm).
Zs
-
zsolli
addikt
Nagyon alacsony a formája és az erőnléte. Ilyen playánál szerintem már az nagy szó, ha formai és erőnléti szempontból középszerű vagy annál jobb szinten van. Így természetesen nem fog jól teljesíteni.
1-2 új embert még be lehet csapni úgy, hogy az átadóra tétel előtt csak csereként rakod be az utolsó percekre, így elég szép értékelést (csillagozás) fog kapni. Én mondjuk mindig utánanézek ezeknek, de lehet sokan nem.Zs
-
r0by
addikt
Bazzeg..., ennyivel nem volt jobb, max. jóindulattal is csak 1 góllal, ráadásul te játszottál hazai környezetben...
Kezdem nem érteni ezt a játékot.Bár én most örülehetek, mert az idegenbeli 1-1 elég jó eredmény. Ahoz képest mondom ezt, hogy szerintem jobb voltam az ellenfelemnél.
Egyszerűen nem értem... -
gooool
őstag
Miután kikáromkodtam magam beírom,hogy milyen lett a mai edzés...
Formák: +1/-10
TSI: +720/-4830
Ezen kívül egy játékosomnak nőtt az erőnléte.
A szélsőknek pár tizeddel nőtt a képessége,szóval az edzést megkapták,az egyik csatárom szélsőjátéka is szintet lépett.De nagyon csalódott vagyok az edzés láttán...katasztrófa
-
zsolli
addikt
Én szorítok Neked, hogy kibírja az öreg. A 32-est (bár nem tudom, milyen képességekkel bír) szerintem én is bevállaltam volna.
Megnéztem, az öreg Bundesligás csatárom. 36 éves 14 napos. 12%-os erőnlétinél gyenge a szintje. Bár szinte minden szerdán rúg 1-2 gólt az öreg, míg bírja, marad a csapatban
Igaz, hogy 2,5 szezonja vettem meg, és akkor még tiszta keni-vájsz voltA második legöregebbem 34 éves 64 napos. Ő a pontrugó hátvédem. Kiemelkedő pontrúgással vettem, jelenleg nagyszerű már a pontrúgása, igaz a védekezése is
De már Ő is lassan 1,5 szezonja nálam van. Jelenleg remek a a formája, és középszerű az erőnléte. Szezon elején lerúgták 2 hétre, ami majdnem 3,5 hetet jelentett a tapaszosságig
Amúgy előző szezonban (már VI-ban) 3. volt a góllövőlistán 9 góllalZs
-
plus44
veterán
Egy mellékkérdés: kapusból hogy edzel kettőt? csak mert régebben gondoltam kapusedzésre, de azt hittem, csak egyet tudok, mondjuk a kettő sem jobb, de tudom milyen piszok nehéz kapust venni, ha jót akarsz az meg szinte megfizethetetlen egy szint alatt, látok benne rációt, csak érdekel, hogyan edzhetek 100%osan 2 kapust is.
-
koxos:8]
senior tag
Ebben igazad van, de kapusból is csak kettőt tud edzeni.
Azzal se tud sokat előre lépni, mert amíg kiedzi őket addig gyűlik az adóssága.
csatárból pedig 6-ot kellene vennie, de vett már 3 fiatal kp-t edzeni.
Szval érdekes a szitu, de ahogy írod nem reménytelen.De abban gondolom egyet értünk, hogy az adósságot kellene minél előbb lenullázni.
-
zsolli
addikt
Nekem úgy rémlik, hogy nem csak feltétlenül a fejlődés miatt javallott minél több, hanem az átlagos formák is jobbak a minél több segédedző miatt.
Nem tudom, hol lehet ennek utánanézni, esetleg kérdezd meg a támogatód.
Az biztos, hogy újoncoknak is minél többet javasolnak. Minimum 8-cat, aztán ha van pénz, mehet a 10.Zs
-
zsolli
addikt
Dehogynem. Amíg valaki nem nyerte meg a kupát, NB1-et, HattrickMasters-t, addig van mibe fektetni a lóvét
Nézd meg az átigazolásaimat. Egyelőre pluszos vagyok
Mindezt úgy, hogy a csapat nagyjából áll, persze van még mit finomítani. És az igazi első garnitúra edzetteim még vagy 1 max. 2 szezonig fejlődnek nálamZs
-
-
zsolli
addikt
Idősebbre szavaznék, de természetesen nem 34-35 évesre
Nézd meg a fizetéseiket is. Ráadásul, ha idősebbekből választasz, és ugyanolyan képesség és specialitás mellett, amelyik közelebb van a szülinapjához, annak elméletileg hamarabb fog csökkenni a fizuja.
Fiatal jó játékos nem edzett posztra szerintem túl drága, és csak kallódna szegénykém, mert nem edzed. De fene tudja.
-
zsolli
addikt
Szerintem a HO nem mindig megbízható ebben. Pl. ha egy edzett poszton lévő játékosod lesérül, annak nem számol edzést. Ezt már párszor észrevettem. Volt, hogy 88 percet játszott a suhancom, tehát majdnem teljes edzést kellett volna kapni (ill. kapott is), de a HO 0 változást rögzített Neki. Bár gondolom szintlépésnél ez újra indul, de lehet, hogy szint aljától kezdi jegyezni, és nem mondjuk magasabban.
Edzésszámláló kalkulátor: -
zsolli
addikt
Nos felőlem bevásárolhat
Nekem nincsenek továbbjutási szándékaim, csak a bennmaradás a cél, és egyelőre jól haladok. Tehát most rohadt nagyot erősített a védelmén, de engem ez nem nagyon zavar. Én a 2 meccsünkből 1-en megcsíptem Tőle 3 pontot, a többiek majd aggódhatnakZs
Ui.: nos igen nagy erősítést eszközölt. Egy nagyon jónak tűnő kapust vett több mint 1 milliárdért, és 2 db jónak tűnő védőt, bár ha jól nézem, nem nagyon specesek.
-
plus44
veterán
"Érdekes,hogy vannak ilyen játékosok,amik abba belerokkannak ha a labdára gondolnak.
"
?
"Én nem tudom mi tévő legyek,hogy a pocsék a vezetői képességű edzőt megéri-e egy gyengére cserélni,gyorsabb lenne-e a fejlődés?"
Az elején még nincs olyan nagy szerepe a vezetői képességnek.
-
Patrick
addikt
Megéri minden, ami pénzt hoz. Persze az más kérdés, hogy a következőkben kiemelkedőről megéri e ragyogóra?
Szerintem egy egységes csapat többet ér, mint ha csak egy adott csapatrészben van kiemelkedő teljesítmény.Én kapust edzek már elég régóta. Semmi mást csak kapust és abból erősítek.
-
zsolli
addikt
Öööö, én ennyire nem vágom ezt.
Én annak a híve vagyok (elméletileg), hogy ha elkezdek egy edzésfajtát, akkor azt végig viszem wc-titáni szintig. Persze közben mellékskillre le lehet térni csöppet.
Aztán ha vége, akkor cseresor elad, lehet edzeni más fő skillt.Ami mellette szól (szerintem), hogy addig edzhető igazán gyorsan a játékos, míg fiatal. Ha egy szintnél megszakítom, hogy más playát edzzek, majd később térek vissza rá, akkor lassabban fejlődik. Persze ezt nem tudom számszerűsíteni, és nem tudom, hogy mennyire helytálló ez így.
Ezért a kérdésedre a válasz: nem tudom
-
zsolli
addikt
"Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Védés képességű játékosod. "
Szerintem ez a maximuma.
Nekem ezt írta a reménységemre anno:
"Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet! "Ha a megfigyelőidet nem kapuskeresésre állítottad, akkor hagyd meg nyugodtan, elvéd egy darabig, amíg nem jön jobb vagy oda, vagy más posztra.
Az én ifikapusom is max. középszerű lehet. Nem edzem (nem illik be a képbe), és nem is tudom, jelenleg milyen szinten van, de hoz 4,5-5 csillagot.
És köszi, most már értem, mi a támogatás
-
zsolli
addikt
Szia!
Most minden ifibajnokság szünetel, jövő héten folytatódik.
Igaz nekem ma lesz egy barátságos meccsem a suhancokkalMindig van valahol szabad hely. A bajnokság-keresésénél be tudod állítani a paramétereket.
Pl. régiós, vagy nemzetközi, hány férőhelyes stb. Be lehet pipálni, hogy csak az üres hellyel rendelkezőket mutassa meg. Még ki lehet keresni ezek közül is azt, ami a leghamarabb indul.De ha meg szeretnéd szüntetni, akkor azt az ifibajnokság végén lehet.
Zs
-
DopeBob
addikt
-
Patrick
addikt
Ami pénzed van itt nem kell másra költeni csak egy JÓ edzőre. ha megcsinálod a diplomát lesz rá pénzed. Aztán veszel két 18 éves megfelelő kapust. És edzed őket Földöntúliig.
Erőnlét az 10% ha sok a fiatal, de ha sok a 30 körüli akkor 15%.
Nekem pl sok a 30 éves szal 15-n van, de majd lesz fiatalítás akkor leveszem 10%-ra.
Edzésintenzitás 100%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest