- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Ahogy Balu mondja, amint lemegy az ifi bajnokid uccsó meccse, meg tudod szűntetni.
Én mondjuk akadémia párti vagyok, de mindenki el tudja dönteni, mi jó neki és mi nem.
Nemsokára bevezetik a hűségbónuszt, meg egyéb finomságokat. Lehet, hogy egyéb dolgok miatt, de főleg a fizetések végett jobb lesz ha van akadémia.De fene tudja. Én elvagyok vele. Most speciel nincs nagy sztárom (legalábbis nem tudok róla
), de a megfelelő főskillesekre koncetnrálok, míg nem jön jobb. És persze addig is szana-szét verek mindenkit a suhancokkal
Ha kevés időm van, a HattrickYouthclub nagyon megkönnyíti a dolgom. Aki komolyan foglalkozik a kicsikkel, annak nagyon hasznos, szinte elengedhetetlen segéd progi.
Zs
-
zsolli
addikt
Szerintem Ő is kuka. Bár árbecslésnél 1-2 hasonlóért adtak pénzt. Lehet, hogy csak névazonosság miatt (menedzser neve ugyan az mint a playaé).
Várd meg mindkettőnél a licit végét, és ha nem viszik el, rúgd ki Őket.
De jó ha tudod, hogy a piacra kitétel 400 ezredbe kerül, tehát ha nem sok esély van, hogy elviszik, egyszerűbb, ha kirúgod.
Zs
-
zsolli
addikt
Őszinte leszek.
Szerintem nem fogják megvenni, bár sosem lehet tudni.
Ha nem viszik el, rúgd ki, ne kelljen a fizetéséről gondoskodnod.
Akkor lenne szuper, ha gyenge helyett pl. középszerű, középszerű helyett meg megfelelő lenne a skillje, és mondjuk 17 éves 10 napos lenne
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged