- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Yettel topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárfás
tag
Mikor leírtam már rájöttem pár hibámra azért
Rájöttem, hogy a csapatszellemre sem figyeltem oda eléggé. Az egyik meccsen ment a MOTS, mert a kövin lazázhattam volna, de nem figyeltem oda és a laza játék kimaradt...
A hozzájárulásokon még el kell gondolkodnom, mert pl a foxtrick sokkal nagyobb pontot jósol pl egy szélsőhátvéd középpálya hozzájárulásához mint ami a valós szerintem (vagy nem tudom használni
).
Én úgy szoktam, hogy a Hattrick alap kalkulátorát használom ( azt a kis pályarész értékelést jobb alul a felállás beállításakor ) vagy HO is jó lehet még.
A középpálya összehasonlítására pedig kifejezetten az "Áttekintés" -nél "Értékelésarányok megjelenítése" -nél bent van a pipa -> ezért egyszer már megszóltak, hogy így nem a valós becslést kapom, de megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs mit mutat akkor amikor a pipát kiveszem és elvileg valósabb eredményt látok, mert ha a pipa bent van, akkor szinte pontosan megmutatja a várható arányt, ami adja a labdabirtoklást, amiből egyenesen tudok következtetni a helyzetek számára... Kövi meccsen 10 - 6.5 a középpálya becslése, ami 62% - 38% arány, de az elvileg pontosabb értékelés 81% - 19%Szerk.: Engem most nyilván jobban a középpálya érdekel, mert ahogy írtam is, ott vagyok gyenge általában. A "pontosabb" értékelésarányoknál gondolom a támadóerő-másik csapat védekezése összehasonlításnál a gólszerzés valódi esélyét mutathatja pontosabban bár nekem ez is gyanús...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest