Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz kopaszqtya #16097 üzenetére

Most kicsit be vagyok havazódva, de nem felejtem el ;)

Ráadásul van időnk, majd átnézem amit tudok, amit nem látok, azt meg megkérdezem :DDD

Azt azért leírhatnád, hogy mit szeretnél edzeni (marad a védekezés?), stb...

Eredmény az hááát, hogy is mondjam. Az más dolog. Eredményt első edzett generációval nehéz felmutatni. Ügye nem sok pénzed van, hogy a nem edzett posztokat megerősítsd, ezért jellemzően csak 1 csapatrészed erősödik folyamatosan.

Nekem mákom volt, a jsz, majd átadás edzéssel elértem egy erős kp-t, és helyenként (ahol kellett ;) ) erős támadásokat.

De a csapatom jellemzően 4-5 szezon múlva lesz ismét ütős. Amikor a mostani suhancokat titáni jsz-re felvittem, és átállok átadásra, akkor talán már lesz pénzem, hogy 2 garnitúra csatársort vegyek. Majd abból egy garnitúrát eladva tudok kapust-védőket vásárolni.

De ez rengeteg idő.

Most ki kéne találnod egy hosszútávú stratégiát. Milyen edzéssel kezdj, majd mire térj rá (hogy multisítsd a srácokat), majd a fél brigádot eladván mivel folytasd stb...

Én a kp-n pl. megtehetem, hogy titáni jsz, majd magas (wc-titáni?) átadás után, a kp-imnak még edzek védekezést is. A középső sor tulajdonképpen mindenhol használható, ill. képességeik szinte minden csapatrészbe dobnak egy nagyot.

Zs

Új hozzászólás Aktív témák