- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom #15 üzenetére
Pl.: Gigabyte A520M H
-> XFR Enhancement
forrás: https://youtu.be/pqx2cydjOjA?t=205Ui.: Ami nekem van: B550+5600X. Én nem azt csinálom, mint amit a tipikus online tutorialok csinálnak, hogy minden unlimitre vagy maxra rakok. Az én véleményem, hogy ezek a limitek azért vannak, hogy megvédjék a szilicium lapkát, de akár lehet használni telejsítmény korlátra vagy energiaoptimalizálásra is. Nálam pl. a PPT 90W-ra van állítva, mert a tipikus felhasználásomat ez kielégíti egy kis felső mozgástérrel. Ha ráküldök egy multi-thread stressz tesztet, akkor pedig szépen tartja is. 1-1 rövid pillanatra legfeljebb 1-2 Wattal lépi túl. EDC/TDC szintén, de a max hőmérsékleti korlát is hasonlóan jól működik. Ott viszont mintha kicsit lazább lenne a limitáció, nem annyira hard wall, hanem néha mintha túlmenne 2-3 fokkal.
-
Aprósólyom
addikt
AZ ECO mód egy külön opció, de az is csak a PPT- teljesítményt és az TDC & EDC maximális áramkorlátokat állítja. Ezen utóbbiakat viszont be lehet állítani manuálisan is, legalább is a B550 alaplapomon biztosan.
Sok-sok undervolt videót láttam már, de szerintem ezeket a teljesítmény és áramkorlátokat a az A*** lapok is tudják. Amit nem tudnak, hogy overclockold a gyári PBO beállításokat, de az all-core/per core undervoltot azok is tudják emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest