- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom #15 üzenetére
Pl.: Gigabyte A520M H
-> XFR Enhancement
forrás: https://youtu.be/pqx2cydjOjA?t=205Ui.: Ami nekem van: B550+5600X. Én nem azt csinálom, mint amit a tipikus online tutorialok csinálnak, hogy minden unlimitre vagy maxra rakok. Az én véleményem, hogy ezek a limitek azért vannak, hogy megvédjék a szilicium lapkát, de akár lehet használni telejsítmény korlátra vagy energiaoptimalizálásra is. Nálam pl. a PPT 90W-ra van állítva, mert a tipikus felhasználásomat ez kielégíti egy kis felső mozgástérrel. Ha ráküldök egy multi-thread stressz tesztet, akkor pedig szépen tartja is. 1-1 rövid pillanatra legfeljebb 1-2 Wattal lépi túl. EDC/TDC szintén, de a max hőmérsékleti korlát is hasonlóan jól működik. Ott viszont mintha kicsit lazább lenne a limitáció, nem annyira hard wall, hanem néha mintha túlmenne 2-3 fokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest