- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PeteePeti #85 üzenetére
Közben eszembe jutott az, hogy ugyanez a weather app a mobilon 4 óránként frissít, gondolom az órán is ez a helyzet, ezért nem látod frissíteni, mert nagyon ritkán teszi. A mobilon amúgy át lehet állítani, hogy sűrűbben frissítsen, de nem tudom, hogy ez hatással van e az órán levő appra.
-
TODI1111
veterán
A hetes előtt watch6 classic volt. Sokszor úsztam vele. Soha nem volt semmi probléma. Előtte a 4 classic is megjárta néhányszor az uszodát annak sem volt semmi baja. Az ultra meg az eddigiek közül a legstrapabírobb. Nem hiszem, hogy baja lenne hamár úszás sport mód van benne. Ha nem is úszol csak rajtad van, bekapcsolod a víz alatti módot és kész.
-
Tybike81
őstag
Szerintetek mennyire érdemes az Ultrával vízbe menni? Ma megyünk strandolni és itt vacilálok mi legyen...
-
TODI1111
veterán
válasz
szabi__memo #91 üzenetére
Nem kell becserélni csak végigmenni a folyamaton. A [SES.HU] webáruházban így 139 990 helyett 124 990. Nem jártam körbe a témát, de ez a legkevesebb amit spórolni lehet. Vasárnap megrendeltem, kedden hozta a futár. A dobozban benne volt a számla és a kitöltött samsung garanciajegy is.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Parallaxis #88 üzenetére
Hát nem. Nem győzött meg.
Mennyire lehet levinni a 44es BT változatot? Csak kóddal, kuponnal, semmi becserélés
-
Úgy néz ki, hogy 3 teljes napot bír az akku, ami csalódás, mert a Watch 5 Pro nekem 4 bő napot bírt, bár tény, hogy az Ultrából csak LTE verzió van (amit ugyan nem használok), az 5 Pro meg csak Wifi-s volt nekem.
70 órája van a karomon, most 10%-on van az akku, és csak zuhanyozáshoz vettem le az órát. Már szólt is, hogy töltsem, ha akarom monitorozni az alvásom.mod: most látom csak, hogy válasz lett, pedig nem az akart lenni.
-
Elmentem én is megnézni, élőben tényleg jobb a helyzet. Az Apple Watch Ultrám mellé rakva azért látszik, hogy mindkettő egy bazi nagy krumpli, de egyik sem csúnyább a másiknál élőben.
-
Parallaxis
addikt
Némi tudományos teszt: [link]
Háát nem lett sokkal jobb az új szenzor, mint az előzők... -
PeteePeti
őstag
Azokat kérdezem, akik már használják az órát! Az időjárás alkalmazás nektek frissít rendesen? Nekem be van állítva az óránkénti frissítés, de simán eltelik több óra is, hogy nem frissít! Ha megnyitom az appot, akkor egyből frissíti magát! Nektek tapasztalat?
-
válasz
BusinessGuy #72 üzenetére
Kíváncsi vagyok az aftermarketes szíjakra, mert sokkal bonyolultabb ennek a zárszerkezete, mint a korábbi modelleké volt.
-
válasz
BusinessGuy #69 üzenetére
Igen, az a félár. A teljes ára a szíjaknak 33 ezer forint.
-
Tybike81
őstag
Az óra eredeti ára 280 ezer Ft, de kuponnal és beszámítással 218 ezer volt, akkor most hány év garancia érvényes rá?
-
TODI1111
veterán
válasz
BusinessGuy #72 üzenetére
A gyárinak nevezett szíjakat mindig extra áron adják.
-
TODI1111
veterán
válasz
BusinessGuy #69 üzenetére
Pedig szinte mindenhol szerepel, hogy az az akciós ára.
Mire számítottál ha az ultra 280 000 HUF. ?
-
Tybike81
őstag
Na végre ide ért az Ultra, hát mit nondjak.... élőben brutálisan szép.
-
BusinessGuy
őstag
Közben megoldottam.
Ha valakinek kellene esetleg:
PTZ-TKYP-3F9K-C39B -
BusinessGuy
őstag
Felesleges CRP kupon nincs elfekvőben valakinél? nekem Samu nem küldött csak PTZ-t ami már adott.
Azt oda tudom adni cserébe.
-
Tybike81
őstag
Most meg a magyar webshoptól hogy készlet hiány van titánezüstből (pont azt rendletem), és majd csak a 27. hét után lesz kiszállítás, de közben meg kaptam csomagszámos levelet a Gls-től, és elvileg holnap hozzák. Na kíváncsi leszek mi az igaz most már
-
e.vid
senior tag
válasz
ForRedGlory #61 üzenetére
Itt már bármi is lehet.
Én is kaptam most emailt, hogy elhagyta a raktárt, miközben a samun az látszik, hogy kiszállítva [kép]
-
Tybike81
őstag
válasz
szilasz007 #54 üzenetére
Nekem most jött az email elhagyta a raktárt...
-
TODI1111
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #55 üzenetére
Én is csodálkozom. Szombaton rendeltem (SES) meg a 44mm-es BT. verziót, kedden hozta a futár.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #57 üzenetére
Annyi még, hogy a Samsung oldalon a rendeléseidnél, ha bemész a rendelésbe és látod a csomagkövetés gombot, akkor fel van adva. A megjelént infó sokat nem fog mondani, mert a Raben szállítja át a GLS-nek, de ebből már lehet következtetni, hogy másnap ott lesz a GLS-nél a csomag.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Megrendelés után a következő munkanapon már szállítás folyamatban volt. Estére kiszállítva állapot. De másnap hozták. Csomagautomatába rendeltem. Titánszürke. Apple Ultra 2-vel összehasonlítva szerintem jobban néz ki. Főleg ezzel a narancs szíjjal. Eddig minden rendben, üzemideje szerintem nagyon jó. Amikor megérkezett 16-án akkor feltöltöttem. Tegnap 06-17-ig volt rajtam. Estére kikapcs. Most 77%.
-
Tybike81
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #55 üzenetére
Neked " Szállítás folyamatban" állapotra váltás után mikor vitte a futár? Amúgy milyen színben vetted? Vélemény tapasztalat eddig vele?
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
szilasz007 #54 üzenetére
Nem tudom mi befolyásolhatja, hogy valakinek ülnek a megrendelésén. 12-én rendeltem az Ultrát ami 16-án meg is érkezett és aznap szintén 16-án rendeltem egy buds3 pro-t ami elméletileg ma meg is jön. Eddig mindent utánvéttel rendeltem, jöttek is max 3 munkanapon belül.
-
Tybike81
őstag
válasz
szilasz007 #52 üzenetére
Anno az S22 Ultra rendeléskor hetekig szállításra előkészítve állapot volt. Jött 1.5 hónap után egy email vasárnap, hogy sajnos nincs készlet majd 30 nap kb a szállítás. Erre fel kedden vagy szerdán itt volt a telefon. Remélem hátha holnap megkapjuk.
-
szilasz007
aktív tag
Szintén zenész. "Szállítás folyamatban". Én majd ennek akkor hiszek, ha jön a GLS-től a levél. Addig ezt egy automata triggernek tartom.
Ha már "Szállításra előkészítve" státuszban volt napokat, azt küldtek levelet, bocsi készlethiány van.... akkor milyen előkészítésről beszélünk?
Fingers crossed...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest